• Slider
 • previous arrowprevious arrow
  next arrownext arrow
  Slider
 • Slider

Legolvasottabb, legnépszerűbb oldalak

Felfoghatatlan mennyiségben árad az információ az interneten, és igen kevés a fogódzó. Könnyű elveszni a lényegtelen vagy marginális cikkek, hírek, blogok özönében.


2019.11.11. A legnépszerűbb, legolvasottabb cikkek kategóriája sem feltétlenül jelent minőséget, nem jelenti azt, hogy ezek a cikkek fontosabbak vagy relevánsabbak a többinél. Ha az internet termésének egészére gondolunk. Épp ellenkezőleg, számos népszerű, vírusként terjedő tartalom egyszerűen csak jópofaság, a kukkolás utáni tömegigény kielégítése, kacsa és fake news, giccs vagy könnyen befogadható és megosztható mém.

Más a helyzet akkor, ha nem az internet egészét vagy egy közösségi oldal legnépszerűbb posztjait keressük, hanem egy konkrét oldalt vizsgálunk meg.

Itt már azért valamelyest informatív, hogy mely cikkeket olvassák a leggyakrabban. Ha egy oldal viccoldal, akkor a legnépszerűbb bejegyzésről viszonylag magabiztosan állíthatjuk, hogy az volt a legviccesebb, legalábbis az olvasók azt találták a legviccesebbnek.

Egy olyan hibrid-oldal esetében, mint amilyen ez az oldal, kissé nehezebb az értékelés, de ebben az esetben is érdekes lehet egy ilyen rangsor. Nemcsak arról árulkodik, hogy az ide látogatókat mi érdekli a leginkább, de arról is informál, hogy milyen típusú üzenetek jutnak célba leginkább.

Ez az oldal amolyan három az egyben: amellett, hogy szerzői oldal mind a mai napig, deklaráltan is az irodalom és a természet a két fő irány. Ez a toplistákban is tükröződik. Voltaképp addig jó, amíg ez tükröződik, hisz ez a hármasság a cél.

Időről időre megnézzük, milyen bejegyzések teljesítenek a legjobban egy-egy időszakban.

Ez egyrészt számomra is érdekes, de az idelátogató olvasó számára is megkönnyíti a  leginkább informatív cikkek kiválogatását.

Szándékom szerint persze mindegyik remek, de nyilván nem lehetnek egyformán erősek, és én sem tudhatom, másokat mi érdekel a leginkább. Írom, fotózom, hozom, amit fontosnak vagy érdekesnek találok, az analitika, a best of -lista pedig megmutatja, mi az, amit ti is érdekesnek vagy fontosnak találtok; mi az, ami a leginkább hasznos volt a számotokra.

Ezen az oldalon a toplistákat gyűjtöm össze. Jó böngészést!


Hozzászólásokhoz gördülj a lap aljára!


Pár másodperces regisztrálással értesülhetsz a legfrissebb bejegyzésekről 🙂

  Név*

  Email cím*


  hírlevelek

   

        

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük