• Slider
 • previous arrowprevious arrow
  next arrownext arrow
  Slider
 • Slider

Madárétterem hírdetése – Bird Bistro

madáretetés meggyvágó

Meggyvágó (Coccothraustes coccothraustes) (Fotó: Centauri)

Kapacitásunk koránt sincs kihasználva, jöhetnek nagyobb csoportok és újabb fajok is. Gazdag kínálat, nyugodt környezet, kifogástalan kiszolgálás.


Vendégül látunk cinegét, csuszkát, verebet, meggyvágót, pillanatnyilag max. 30 fővel, ám a kapacitásunk koránt sincs kihasználva, jöhetnek nagyobb csoportok és újabb fajok is.

Gazdag kínálat, nyugodt környezet, kifogástalan kiszolgálás.

Cinegéknek kiváló minőségű fekete napraforgót kínálunk, magevőknél ezt kiegészítjük vörös kölessel, darált kukoricával, árpával és búzával, rigóknak almát és berkenyét szervírozunk, az olyan ínyenceknek, mint a citromsármány, zabot tálalunk szalmaágyon, szajkóknak pedig amerikai vörös tölgy-makkot. Mindezt elfogyaszthatják tágas svédasztalról, völgyre néző meghitt kisetetőben, 4 különböző ablakpárkányon, földimádók (mint pl. az erdei pintyek) szóróetetőről, erdei fenyő alól, lucligetben vagy akár egy hatalmas aranyeső fedezékében is.

Éttermünk számos pihenésre alkalmas búvóhelyet kínál, tujáink, borókáink és fenyősorunk tökéletes menedéket nyújtanak karvaly-támadás esetén is.

Ha valaki éjszakára is maradna, az étterem körül számos odúból választhat, három különféle méretben és három különböző röpnyílással, mások pedig kényelmes helyet találhatnak másfél kilométer hosszú galagonyával vegyes kökénysorainkban, ahol akár nagyobb csoportok is biztonsággal és kényelmesen szunyókálhatnak. Magaslatot kedvelő vendégeink pedig nyugodt szívvel gallyazhatnak fel 27 méter magas fenyőfánkra, mely egyben a tág környék legmagasabb fája.

Akár 5000 madár fogadására is készen állunk. Nyitvatartás minden hétköznap, hétvégén és munkaszüneti napokon is NAPKELTÉTŐL NAPNYUGTÁIG

Üdvözlettel: BIRD BISTRO


Hozzászólásokhoz gördülj a lap aljára!


madáretetés madáretető fenyőrigó

Fenyőrigó (Turdus pilaris) (Fotó: Centauri)

Regisztrálj, hogy értesülhess a legfrissebb, legfontosabb bejegyzésekről 🙂

  Név*

  Email cím*


  http://https://centauriweb.hu/archiv/madarakrol/madaretetessel-kapcsolatos-irasok/elso-nap-az-elso-madareteton/

  http://https://centauriweb.hu/archiv/madarakrol/madaretetessel-kapcsolatos-irasok/elet-halal-harc-az-ablak-alatt/

  http://https://centauriweb.hu/archiv/madarakrol/madaretetessel-kapcsolatos-irasok/hogyan-sporoljunk-madareteton-hogyan-tartsuk-tavol-verebeket/

  http://https://centauriweb.hu/archiv/madarakrol/madaretetessel-kapcsolatos-irasok/miert-kopogtat-az-ablakon-cinege-egy-kis-tudomany/

  http://https://centauriweb.hu/archiv/madarakrol/madarakrol-mindenkinek/

  http://https://centauriweb.hu/archiv/madarakrol/madarritkasagok-ritka-madarak-magyarorszagon/

  9 Comments:

  1. Ibolya Nagy

   🐦🐦🐦🦉🦅🐧🦆☺️

  2. Ma reggel itt megháromszorozódott a cinegék száma, 7 cm, vizes sűrű, ronda hó esett eddig, és már utántöltés volt, mert kb 5 l napraforgó elfogyott reggel. Igaz a verebek is híznak ám itt rendesen.

   • a havazásnál semmi sem növeli jobban a forgalmat – ma hozzám is idetaláltak a házi verebek 🙂 Örülök nekik. Talán emlékszel, valamelyik nap még irigykedtem rád a verebek miatt – most már nem. Vannak nálam is 🙂

  3. Szabó Edit

   Én ma még nem láttam a cinegéimet. Mostanra elállt a havazás, talán vacsorázni megjönnek. 🤔

  4. Hű,de jó kis madáréttermet üzemeltetsz. Itt aztán minden igény ki van elégítve. Persze sok faj számára nem elég csak a napraforgó, de a madáretetők 90%-ban csak ez van. Én is megpróbálok majd kölest szerezni, illetve almát kirakni a rigóknak. Én mindig örülök a verebeknek is, főleg hogy ők általában nem mennek fel az etetőbe csak a földről takarítanak, amit a tékozló tengelicek és zöldikék kiszórnak.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük