• Slider
  • previous arrowprevious arrow
    next arrownext arrow
    Slider
  • Slider

Szexről másodjára (Jégvágó, 2013)

Fiacskám, azzal kábítani a lányokat, hogy rohadt a világ, amatörizmus – okított a nagyi. – Ha ezzel házalsz, olyan lányokat fogsz ki sorra, akik ejtenek, még mielőtt letusolnál.

Centauri Jégvágó Magvető Kiadó 2013 irodalom író Kék angyal könyv Ice Pick novella a szexrőlSalinger meg hamarosan előadta azt a nyomorúságos szöveget, amit minden kiscsaj bevesz, hogy ő milyen ultramagányos, a világ meg milyen szuperszar. A világ egyébként tényleg szar, leginkább azért, mert az ilyen ótvaros faszfejek visszaélnek azzal, hogy ezt mások is érzik. Tizennyolc éves spinkók is. Ők a leginkább. Tudom, mit beszélek. Egyszer én is elmondtam Rose-nak, hogy iszony magányos vagyok és rohadt a világ. Le is feküdt velem. Meg minden. Még aznap este.
Őszintén szólva a raktárban dugtunk egy almaboros raklapon. Rose felült a rekeszekre, szétrakta a lábát, én meg hipp-hopp, betoltam a cerkát. Rose pont úgy kefélt, ahogy ivott. Két perc alatt a csúcson volt, sikkantott egy nagyot, én meg spriccoltam. Ennyi. Utána hajnalig tequiláztunk. Furcsa éjjel volt. Rose nem kacagott, nem szívatott, jobbára én dumáltam. Az ölembe hajtotta a fejét, úgy bóbiskolt. Míg fel nem ébredt, cirógattam. Nem cirógattam azelőtt senkit, mégis, a reggeli kávé után azt mondta:
– Gondolkodtam, Dan. Ne azért maradjunk együtt, mert mindkettőnknek szar. Legyünk majd együtt akkor, ha már mindkettőnknek klassz.
Ebből is láthatod: Rose csakugyan belevaló.
– Rossz volt velem? Túl gyors voltam?
– Ne légy hülye! Jó volt, nem erről beszélek. Majd megérted. Ma pedig a vendégem vagy.
– Azért még kufircolhatunk?
– Te tisztára lökött vagy – mondta Rose, szájon csókolt, és nekilátott az elmaradt standolásnak.
Persze, később tökéletesen értettem, mire gondolt, de hogy mekkora ökör tudok lenni, jól látszik abból, hogy az ingyen piát elfogadtam. Rosszabb! Ott dekkoltam estig. Azt reméltem, meggondolja magát és megint a raktárba hív. Még azt is kitaláltam, hogy nem a rekeszekre ül fel majd, nem szemből veti szét a lábát, hanem a lerobbant kávéautomatának támaszkodik állva, és csak a szoknyácskáját kell a derekára dobni, hogy beakaszthassak hátulról.
Mondjam? Este, pontban tízkor, ahogy azt kell, standolt és bezárt, én meg órákig ültem részegen, leforrázva a lépcsőn, tök egyedül a lehúzott redőny előtt. Hajnalig egy zsír új Hummer hűtőrácsával vitáztam.
– Minden létező hibát elkövettél – kommentált másnap a nagyi, ő ugyanis a szívén viselte a sorsom és szerette volna, ha mihamarabb egy tisztességes, belevaló csajt kerítek. Baromira igyekezett férfit faragni belőlem. Azt hiszem – sok más mellett – ez sem jött össze.
– Fiacskám, azzal kábítani a lányokat, hogy rohadt a világ, amatőrizmus – okított a nagyi. – Ha ezzel házalsz, olyan lányokat fogsz ki sorra, akik ejtenek, még mielőtt letusolnál. Szerinted meddig érdekes az, hogy neked mitől szar? Tudd meg, én vagyok az egyetlen a világon, akit szívből érdekel. Még apádat és anyádat sem érdekli öt percnél tovább. Mit gondolsz, milyen egy búvalbélelt lánnyal szexelni? Nem jobb egy tűzrőlpattant? Legyél vidám, erős, szellemes, tökös, és akkor tapadnak rád.
– Oké, de mit tegyek, ha egyszer nekem tényleg szar. Méghozzá kurva szar. Játsszam meg magam?
– Két választásod van. Találd meg a módját, hogyan lehetnél jobban, vagy örökre egyedül maradsz, puncit meg csak a pornóújságban látsz. Esetleg a Tiffanyban. Tudod, hol van?
– Nem.
– Helyes. Tartsd is távol tőle magad. Egyébként meg hogyan kérhettél bocsánatot azért, mert összekented?
– Kicsit undorító volt, ahogy kifolytam belőle.
– Jesszusom, Dan! Mihez kezdjek veled? Apád miért nem tesz semmit? Tudd meg: ha undorítónak gondolod, az is. Máskülönben a jó szex jó nagy tócsával jár. Minél inkább összekenitek egymást, annál jobb, istenem, remélem, egyszer megérted, miről beszélek.
Újabb részlet
Centauri – Jégvágó (Magvető Kiadó)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük