• Slider
 • previous arrowprevious arrow
  next arrownext arrow
  Slider
 • Slider

2019.11.10. – Az első megújult hírlevél = félsiker

hírlevelek

Futottam tegnap este óta néhány kört, és megtudtam, hogy ezügyben szinte semmit sem tehetek. Nincs olyan beállítás, amivel javítani lehet a helyzeten.

2019.11.10. Kedves Barátaim! Szándékom szerint péntektől léptünk volna egy szintet az új hírlevél elindításával. Sokszor jelzem, hogy még ha a felszínen (a honlap felületén) nem is mindig érzékelhető, de a háttérben folyamatos fejlesztések folynak. A hírlevélszolgáltatás elindítása fontos lépés volt, de azt kell írnom, hogy csak félig sikerült.

Pénteken 17.00-kor kiment az első hírlevél, ám feltűnő „csönd” követte. Hamar kiderült: többségetek nem kapta meg.

Tegnap kiküldtem egy szokványos mailt, amiben rákérdeztem a dologra. Köszönöm, hogy oly sokan válaszoltatok. Így most már tudom, hogy körülbelül a feliratkozók 85 százalékának promócióba tette a rendszer a hírlevelet, így alig akadt valaki, aki kapott róla értesítést. Néhányan ráadásul reagáltatok is, véleményt mondtatok róla, azokat a leveleket viszont én nem kaptam meg.

Futottam tegnap este óta néhány kört, és megtudtam, hogy ezügyben szinte semmit sem tehetek. Nincs olyan beállítás, amivel javítani lehet a helyzeten. Egyedül ti tudtok tenni valamit,

amennyiben a promócióba érkező hírlevelet áthúzzátok a rendes, beérkező levelek közé. Onnantól kezdve – elvileg – odaérkezik a hírlevél.

Én csak annyit tehetek, hogy a következő hírlevelet követően kiküldök egy figyelmeztető mailt is, hogy tudjátok: hírlevelet kellett kapnotok.

Itt köszönöm meg, hogy a napokban sok megosztással támogattátok az oldalt.

Remélem, szép a hétvégétek. Itt megyünk tovább mindenekkel, szépen, sorban. Először hozok pár képet tegnapról, meg egy írást. Búcsúzni mentem egy erdőbe. Egy fához. Egy-két óra, és érkezik az új poszt és a képek. Addig is legjobbakat! Üdv: Cen’


CSODAFA

Fotó: Centauri

Hozzászólásokhoz gördülj a lap aljára!


Egy gyors regisztrálás után értesülhetsz a legfontosabb bejegyzésekről 🙂

  Név*

  Email cím*


  http://https://centauriweb.hu/archiv/blog-4/blog-2019/2019-november/az-iro-ember/

  http://https://centauriweb.hu/archiv/novellak/esszek/termeszetben-toltott-idot-az-iskolai-elet-mindennapjaiva-kell-tenni/

  http://https://centauriweb.hu/archiv/barangolo-utazas-turazas-ember-es-termeszet/beteljesult-alom/

  http://https://centauriweb.hu/archiv/legszebb-emlekeim/madarakert-vetesi-varjuert-barmit-gyakorlati-madarvedelem/

  http://https://centauriweb.hu/archiv/legszebb-emlekeim/

  http://https://centauriweb.hu/archiv/fotok-centaurirol/a-honlaprol-regi-es-uj-olvasoknak/

   

  11 Comments:

  1. Semmi vész, simán áthelyezve a promóciós mappából a beérkező levelek közé 😉

  2. Szabó Edit

   Kétszer elküldtem egy hozzászólást, amiben felhívtam a figyelmedet, hogy különböznek az email címek, amire a régi és az új hírlevélre írt válaszok mennek, de a hozzászólás nem jelenik meg. Lehet, hogy két e-mail cím sem szerepelhet egyszerre egy hozzászólásban, és nem csak a linkekre vonatkozik ez?

   Előfordulhat, persze, hogy nem az eltérő válaszcím az oka annak, hogy nem kaptad meg az új hírlevélre küldött válaszokat, csak találgatok.

   • spambe érkezett – hogy még cifrább legyen a dolog, néztem is már, de alapvetően nem értem; most egy kis szünetet tartok, aztán nekifutok még egyszer, hátha rájövök, mi a gond.

    • Szabó Edit

     Nem értek a hírlevelekhez, csak egy kicsit tájékozódtam a témában most a neten.
     Többek között olyat találtam, hogy a spam szűrők spamnak nyilvánítják az olyan mailt, amiben sok a kép, vagy sok a link. Lehet, hogy ebben az irányban kellene keresgélned a hiba oka után, Cen’?
     Én esetleg megpróbálkoznék egy olyan hírlevelet kiküldeni, amiben ezek közül kevesebb van.

     Egyébként nem tragédia, hogy az első küldés így sikerült! Teljes körű tesztet nélkülünk – a hírlevélre feliratkozók nélkül – nem tudsz csinálni. Jó lesz ez majd, csak türelem!

     • Köszi. Gondoltam erre én is, ugyanakkor úgy tűnik, nem spambe rakta, hanem promócióba – ezzel együtt is a következő hírlevelet rövidebbre tervezem, s meglátjuk, mi történik 🙂

      • Szabó Edit

       🙂
       A teszt pontosan erről szól, amikor az ember csak találgatja a hiba okát: próbálkozom, aztán majd meglátjuk, mi történik.
       Jajj, mennyire ismerős helyzet! 🙂

  3. Ibolya Nagy

   Nem értem. Én megkaptam, a beérkező üzenetekben találtam rá, igaz, egy nap késéssel, a válaszra kattintva írtam meg, hogy nagyszerűnek találom.
   Igaz, hogy választ nem kaptam rá, de azt általában nem is szoktam kapni. (ez viszont az én problémám)

   • Marsovszki Viktória

    Írta Cen’, hogy ő meg a ti válaszotokat nem kapta meg.
    Nyugi Ibolya, én a promócióban sem kaptam semmit.
    Jövök, mint régen, és olvasok. Már lapozni is tudok, úgyhogy mindent megtalálok. 🙂

   • ha a hírlevélre válaszolsz, azt nem kapom meg – ne kérdezd, miért nem. Inkább írj hozzászólást, vagy külön mailt 🙂

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük