EZT AZ OLDALT MÉG KIFŐZZÜK 🙂 🙂

Száz étel van, ami bármennyire is jó, ha nincs hozzá normális kenyér, semmit sem ér, legyen szó tükörtojásról vagy zöldborsófőzelékről.
Egy házi rétesért ölni tudna az ember néha, de ha hozzá akar jutni, nincs könnyű dolga és a mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Miért ne készítené el inkább magának otthon?




Nem kell egy fél napot, de még egy estét sem sütésre szánni. 30 perc, és megvan.
Van az úgy, hogy az emberre rátör: neki ma MINDENKÉPP ennie kell mondjuk képviselőfánkot. Engedni kell ilyenkor a kísértésnek...






Én sajnos gyakrabban kávézom, mint ahányszor eszek. Sokat javít a helyzeten, ha van hozzá pár igazán jó falat.
Taridicionális reggeli-esti fogásokat is olyan finommá tehetünk, hogy függőséget okozhatnak. Ilyen például a tükörtojáshoz a párolt kelbimbó, de a bundáskenyeret is eszméletvesztésig bolondíthatjuk.





Pár dolgot állítólag rendkívül jól készítek, de komoly hátrányosságom, hogy ritkán fogok bele valami újba. Hát ez is másként lesz. Új honlapnak új felhozatal dukál.

Nemcsak receptekkel kell gazdagodni, hanem muszáj lesz sort keríteni egy kültéri kemence megépítésére is.

ha otthon készül!
Nem két perc, mint a drive-ban, de megéri a fáradtságot. Mivel otthon ritkán készítünk, valóságos ünnep. Elnyeri méltó rangját, s már nem gyors két-falat, hanem turbó-szendvics.