• Slider
 • previous arrowprevious arrow
  next arrownext arrow
  Slider
 • Slider

A Föld és csillagai – csodálatos felvételek és háttérzene

földkelte Föld a Holdról

Földkelte a Holdról (Fotó: Wikipédia)

A csillagos égnél aligha alkotott bárki szebbet-nagyobbat.

cen_logo_circle2018.09.08. Ez más – más ez a bolygó, mint amilyennek köztünk mutatkozik. A csillagos égnél aligha alkotott bárki szebbet-nagyobbat. Őrült jó felvételeket láthattok ebben a videóban – kiváltképp estére ajánlom; talán többet ér ez, mint megnézni még egy marhaságot a neten – ezt leginkább magamnak mondom, mivel hajlamos vagyok tele etetni magamat pl. hírekkel, holott valódi hír vagy olyan infó, ami valóban hozzám tesz és gazdagít, alig akad. És háttérzenének sem rossz – munkához sosem használok igazán ütős, ha tetszik igazán jó zenéket, mert azok elvonják a figyelmemet, ám relax vagy pszichedelikus háttérzenék kimondottan előnyösek munkánál, kiváltképp írás vagy szerkesztés esetén. 🙂 A legjobbakat földlakók! Üdv: Cen’

 

http://https://centauriweb.hu/archiv/szinnel-lelekkel/galilei-utodai/

 

4 Comments:

 1. Egyetértek! Híreket még a neten is csak válogatva szabad olvasni, mert minden médiában a hazugság, a hülyeség, a rosszindulat szabad áramlása folyik.

 2. Ibolya Nagy

  Abszolút egyetértek azzal. amit fent írtál, de ez az éteri zene már önmagában is varázslatos.

 3. Szabó Edit

  Tanúsíthatom, hogy ez a videó reggel nézve is gyönyörű! 🙂
  Az igazi azért az, ha az ember kimegy az udvarra, felnéz az égre és csodálja a vibráló, szikrázó, sziporkázó csillagokat. Te megteheted ezt Cen’! 🙂 Aki meg nem teheti meg, az örül az ilyen videónak és hálás érte.

 4. Marsovszki Viktória

  Üdv, Földlakó! Akkor ugorjunk neki! ♥

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük