Heti ökohoroszkóp március 25-től 31-ig

heti horoszkóp

Heti horoszkóp


Mivel egy magára valamit is adó magazinba horoszkóp is dukál, úgy döntöttünk, megfigyeljük a rejtekükből épp mostanában előbújó horoszpókokat, (a stroboszpókok közeli rokonait), hogy kilessük, mit jósolnak nekünk március utolsó hetére.

Kos (március 21. – április 20.)

Bokros teendők várnak rád ezen a héten, különösen a húsvéti készülődés miatt, de az akadályokat lendülettel és jókedvűen veszed, és még arra is jut energiád, hogy mosolyt csalj mások arcára. Azért a nagy pörgésben ne felejts el megállni egy pillanatra egy-egy virágnál, virágzó bokornál, és megnézni, miféle rovarok döngicsélnek körülötted. Jó esélyed van megpillantani egy-két Atalanta lepkét.

Bika (április 21. – május 21.)

Hatalmas lelki nyugalommal viseled azt is, ha körülötted mindenki megőrül, és szilárdan kiállsz magad mellett mások elvárásai közepette, miközben támaszul szolgálhatsz azoknak, akiknek szüksége van rád. De azért valld be, téged is felvillanyoz a tavaszi zsongás, és szívesen hallgatod a madárdalt. Ha kitartóan fürkészed az eget, talán te is megláthatsz egy érkező madárcsoportot, például gólyákat vagy kárókatonákat.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Ahogy egyre inkább teljes pompájában ragyog a tavasz, te is néhány centivel a föld felett jársz, úgy érzed, hogy legszívesebben szárnyra kapnál, és csak lebegnél a virágillatban, a fák között. Ha repülni csak lélekben is tudsz, fizikailag teljesen elmerülhetsz a természetben. Tegyél egy nagy sétát a közeli erdőben, parkban, keresd a virágokat, lesd meg a békákat, és hallgasd a madarakat.

Rák (június 22. – július 22.)

Ez a hét nálad már a húsvéti készülődés jegyében teli: legszívesebben már csak sütnél-főznél, dekorálnál vagy a kertet rendeznéd, miközben szívmelengető érzések törnek rád, ha a családi összejövetelre és az újonnan felbukkanó élőlényekre gondolsz. Legszívesebben a világon mindenkiről gondoskodnál, itt az alkalom tehát, hogy nektárbárt készíts, esetleg aprómagokat vess el a verebeknek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Gondoskodsz arról, hogy minden flottul menjen, de miközben zsonglőrködsz az idővel és mozgatod a szálakat, hajlamos vagy túlterhelni magad. Ez persze húsvétkor sincs másképp, idén azonban fogadd meg, hogy legalább néhány órára kilépsz a mókuskerékből, és nem feledkezel meg a kikapcsolódásról. Ha a passzív nézelődés nem neked való, aktív pihenésként ültethetsz például fát vagy belevetheted magad a rovarmegfigyelésbe.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

Úgy érzed, eljött az ideje, hogy rendet rakj magad körül a fizikai és a lelki térben is? Nem mindig könnyű megválni a haszontalan régi kacatoktól, de itt az ideje! A halott tárgyak helyett engedd be az élővilág energiáit. Mindezt megkoronázhatod a hétvégi kirándulással, ahol érdemes lesz figyelned a gombákat és más érdekességeket is találhatsz, talán még néhány fecskével is találkozhatsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A tavasz színei és lendülete felébresztik benned az alkotóvágyat. Ne fogd vissza magad, ragadd meg a hozzád közel álló eszközöket, hogy teret engedj a benned hömpölygő kreativitásnak. Indulj felfedezőútra egy fényképezőgéppel, írj naplót vagy tervezz virágoskertet, balkont, madárodút. Ha pedig a kikapcsolódás passzívabb oldalát ragadnád meg, az olvasás mindig biztos pont az életedben.

Skorpió (október 24.– november 22.)

A héten könnyen előfordulhat, hogy túl hirtelen felhúzod magad és hevesen reagálsz bizonyos helyzetekre. Ügyelj rá, hogy ne tegyél olyat, amit utána megbánsz. Érdemes rendszeresen tenned azért, hogy visszaszerezd a lelki nyugalmad. Jó ötlet elkirándulni egy közeli vagy távolabbi vízpartra, akár egy terápiás horgászatra, ahol elengedheted a hétköznapi gondokat, és megfigyelheted a tőkés récéket.

Nyilas (november 23.– december 21.)

Sok mindent szeretsz a tavaszban, de a legjobban talán a virágokat. Most pedig végre időd is akad arra, hogy elültesd a palántákat, elvesd a magokat. Lehet, hogy idén még a tavalyinál is nagyobb virágosítást tervezel, gondolva a beporzókra is. De az is lehet, hogy egyszerűen csak gyönyörködni szeretnél a színek és formák pompájában, amire a vágott vagy cserepes virágok vásárlása mellett egy arborétumi séta is remek alkalom lehet.

Bak (december 22.– január 20.)

Nem kizárt, hogy a hosszú hétvégén is a munka jár az eszedben, és az, hogy behozd a lemaradásaisat a munkahelyi vagy a házkörüli teendőkben. Szerencsére nagy lendülettel fogsz haladni, amiben a jó idő és a napsütés is sokat segít. Inspirálóan hat rád, hogy ilyenkor a természet is “dolgozik”, erőfeszítéseid jutalmaként pedig régóta várt vagy épp váratlan látogató bukkanhat fel a közeledben.

Vízöntő (január 21.– február 19.)

Várod már, hogy egy kicsit magad mögött hagyd a hétköznapok elvárásait, és zavartalanul átadhatsd magad a láthatatlan birodalmak és spirituális jelenségek kutatásának. Ezt persze megteheted anélkül is, hogy kimozdulnál, de nem a te formád, hogy egy helyben ülj. Ha sétálni, kirándulni mész, biztos lehetsz benne, hogy szokatlan felfedezések várnak.

Halak (február 20.– március 20.)

Néha úgy érezheted, a fejedre nőnek a teendők, de van megoldás a túlterheltségre. Megérdemled, hogy most már egy kicsit magadra is szánj időt, miután mindenkinek lelki támaszt nyújtottál. Ez azért is fontos, hogy érzelmileg egyensúlyban maradj – néha egészen apróságokon múlik, hogy az ember hogy érzi magát. Töltődj a virágmezőkkel, a madárdallal, és eredj nyomába az erdő állatainak.

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több cenweb

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

4 hozzászólás

  1. Ez zseniális:-))Az enyém nagyon klappol:-))

    1. Author

      A horoszpókok nem hazudnak. 🙂 🙂

  2. Hát, van benne valami! 🙂
    Azt olvastam itt, amit épp nemrég fogalmaztam meg magamban, aztán elhessegettem a gondolatot (behozni a lemaradásokat), hiszen mégis csak ünnep lesz. No de ha a horoszkópom is azt írja, az ugye egészen más! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük