Forró nyári éjszakákon

Centauri dolgozószoba

nincs annál jobb, mint scripteket írni, hangfelvételeket készíteni és videókat vágni 🙂 Nemcsak akkor csodálkozom rá újfent, hogy mennyi tanulnivaló van még, amikor új élőhelyeket fedezek fel vagy belenézek egy mikroszkópba, hanem akkor is, amikor a vágóasztalon kísérletezek vagy igyekszem elérni a lehető legjobb hangminőséget.

🎬 Korábban ritkán adtam “szöveges” videókat (legutóbb a szarvasaimról készült filmet), leginkább néhány a Kossuth Rádión, Civil Rádión vagy Klubrádión készült interjút töltöttem fel, de nem tettem le arról, hogy ez változzon. Annak ellenére sem, hogy a kiejtésem kicsit texasi 🙂 (rendszeresen hiszik azt, hogy sokat éltem az Államokban, pedig nem).

🎬 Az első, nagyobb légvételű vlogot az élet írja. Mivel kiszáradt tavakról, folyókról olvasunk ezekben a napokban, elsőként erről hozok anyagot, minthogy sok tónál és kiszáradt víztározónál jártam az utóbbi 2 hónapban. Ezeket mutatom meg elsőként – és nemcsak a borús, hanem a napfényesebb oldalt is.

🎬 5-6 témakört tervezek a Youtube-csatornán (link hozzászólásban), s hogy a továbbiakban melyikkel kezdjünk, szavazással döntjük majd el. A Youtube-on ugyanis erre is van lehetőség. Egy hetet csúsztam a szavazással, de ezen a hétvégén sor kerül rá. Ezért is érdemes regisztrálni a Youtube-ra és feliratkozni a csatornámra. 🙂

Utólag is köszönöm a tegnap feliratkozóknak az érdeklődést és nyitottságot – és előre is köszönöm azoknak, akik ma iratkoznak fel 🙏

A legjobbakat továbbra is, üdv: Cen’

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük