Így alakul a szélvihar nálam. Néha vad rohamok jönnek | videó

vihar

Hirtelen megélénkül a szél nálam is a reggeli órákban. A hajnal még enyhe és csöndes volt, de mostanra megváltozott a helyzet. Néha süt a nap, néha száll a hó, és egyre gyakrabban dübörögnek a közeli erdők. Nézzétek meg az alábbi 1 perces videót, amit az ablakból vettem fel – mondhatnám most már: a szerkesztőség ablakából.

Borítókép: Pixabay

Mara is hozott ma már a szélviharról MTI hírt

Kiadták a harmadfokú riasztást, arra kérik az embereket, maradjanak otthon

Az erős, viharos széllökések veszélye miatt több Balaton-környéki, észak-, és nyugat-dunántúli járásban a legmagasabb, harmadfokú riasztást is kiadta az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Veszélyjelzésükben azt írták, tovább erősödik az északnyugati szél, amely a nappali órákban egyre inkább északira fordul. Szombaton napközben az országban sok helyen lehet hetven kilométer/óra fölötti széllökés. Lehetne erősen viharos – 90-100 kilométer/órát meghaladó – szélrohamok elsősorban a Dunántúlon….


További időjárással kapcsolatos posztjaink

9 hozzászólás

 1. 😯 A parabola antenna nincs veszélyben? Vagy már elköltöztetted a fenyőfa tetejéről?
  A tobozok nagyon szépek!

  1. Author

   Már a ház tetején van egy fémoszlopon, de ettől még megkacimbálhatja. De reméljük a legjobbakat. Örülsz, hogy megint hoztam videót?

 2. Nálunk északi, és félelmetes. 🙁 Törnek az ágak. A szomorú fűz és a diófa van veszélyben. Most azt gondolom , hogy milyen jó, hogy az ablak elől kivágtuk az öreg fenyőt. 🙁 Pedig nagyon sajnáltam.

 3. Author

  Itt erősen romlik a helyzet, ha lehet,. akkor mindjárt írok róla.

 4. Author

  Hogy tetszik az új cikk-formátum?

  1. Nekem tetszik.
   Én most telefonról nézem az oldalt, és itt van egy dolog, ami számomra zavaró. Mégpedig az, hogy a hozzászólás lehetősége az ajánlott cikkek után, az aktuális bejegyzéstől eléggé messze kerül. (Ha Mara nem szól hozzá, lehet, hogy meg sem találom.)
   Nem tudom, hogy ez hogyan néz ki a laptopon. Majd később megnézem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük