Megbosszulják a srácok, ha rosszul bánunk az olasz ételekkel!

pizza

Ezek a srácok megbosszulják, ha rosszul bánunk az olasz ételekkel! | Olasz ételek


Mióta hasít a TikTok – amin én nem vagyok fenn – más platformok is igyekeznek felvenni a versenyt, a tempót, így a Youtube is a short videókkal. Itt épp úgy özönlik a szemét, és épp úgy leginkább csak az idő elfecsérlésére van alkalom, mint a TikTokon vagy akár az Instán, ugyanakkor akadnak igazán jópofa csatornák is. Kedvencem ez a két srác, akik teljesen begőzölnek, ha például valaki eltöri a spagettit. Például a németeken:


Méltó bosszú: jégkrémet csinálni a német sörből 🙂 Ha pedig az oroszok öntik nyakon a spagettit….


Büntethetetlenül a teázásaikról híres britek sem törhetnek el spagettit!


Nagy-Britannia már nem az a nagyhatalom, mint régen, bezzeg az USA! De ne higgyük, hogy az amerikaiak biztonságban vannak a srácoktól akár csak egy pillanatig is, és azt se gondoljuk, hogy csupán a spagetti szentsége fölött őrködnek! Szent a pizza is, és még ha egy amerikai is kezdi ki a tiszta olasz konyhát, a srácok akkor sem maradnak tétlen, és egy hamburgert ér vendetta.


A büszkeségükről és szintén konyhájukról híres franciáknak is meg kell gondolniuk, hogyan bánnak az olasz ételekkel, mert esetleg olyan inzultus érheti a legnevesebb francia borokat is, aminő meggyalázásra nem volt még példa.


Japánban is vissza kell venni az arcokból, máskülönben az olasz duett bosszúja lecsap a japán levestésztára is!


Retteghetünk mi is. Könyörögve kérek mindenkit: ne törje ketté a spagettit, jól gondolja meg, hogyan szeli fel a pizzát, mert ez a keresztes hadjárat hamarosan utol érhet minket, magyarokat is, és elgondolni se érdemes, milyen sorsra juthat a gulyás, hogyan végezheti a halászlé, mi mindennel becsteleníthetik meg oly becses pörköltjeinket, uram bocsá, mit tehet ez a két nekivadult kereszteslovag egy doboz szent tejföllel.


Borítókép: Pixabay

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több konyha

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

még több “laza”

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Álmos vasárnap | Pat Metheny | Follow Me

Gyakran hallgattam Pat Metheney-t hétvégéken, takarításhoz vagy főzés közben. A kilencvenes évek végén nálunk is felkapott volt a hifisták körében, talán a letisztultsága miatt.Tovább

Karanténzene újra | Moby | Extreme Ways

Sokan nem szívesen emlékeznek vissza a „nagy karanténra”. Olyan is, mintha ezer éve lett volna. Nem igaz? Egészen valószínűtlen visszagondolni rá, holott épp csak kijöttünk…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük