Egy egész nap az ágyban | Oren Lavie | Her morning elegance

Volt néhány olyan nap az életemben, amikor szinte ki sem keltem az ágyból. Nem azért mert beteg voltam, hanem mert úgy éreztem, megtehetem, és meg is érdemlem. Például az első két, tizenhat órás munkanap után. Szép, napsütéses reggelre ébredtem, felkeltem, lefőztem a kávét, majd valamiféle megmagyarázhatatlan erő hatására hirtelen ismét az ágyban találtam magam. Másnap úgy éreztem magam, mint akit kicseréltek. Persze ezt a luxust leginkább hétvégenként engedheti meg magának az emberek szerencsésebbik fele, ha egyáltalán megengedheti, most pedig még csak csütörtök van. Ilyenkor pedig egyetlen módon lehet ágyban maradni. Úgy, ahogyan azt Oren Lavie izraeli dalszerző-videórendező zseniális klipjében láthatjuk, amelyet 2009-ben Grammy-díjra jelöltek a legjobb rövid zenei videók kategóriájában. Gondtalan ébredést nektek!

Kép forrása: Unsplash

4 hozzászólás

  1. Hát ez valami frenetikus! Pazar a videó, a zene is jó, régen éreztem ilyet, hogy végig mosolygok. Mondjuk nálam egy kissé probléma az is, ha ágyban vagyok, mert nagyjából ennyi minden történik velem álmomban is… Köszi, Mara! Ez most feldobott.

  2. Általában a YouTube-ról háttérben hallgatom ezeket a zenéket, miközben olvasgatok, de ennél ott ragadtam, és végignéztem a videót. Vidám lett tőle a reggel. 🙂
    Köszönöm én is!

  3. Author

    Igen, ez odatapasztja az embert a monitor elé. 🙂 🙂 Örülök, hogy tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük