⚡ Drága olvasó! Így támogathatod a Cenwebet Facebookon!

Centauri dolgozószoba

Így támogathatod a Cenwebet Facebookon!


FRISSÍTÉS!!!

Látom, milyen sokan olvassátok ezt az oldalt, és ez máris reménnyel tölt el. Arra kérlek, hogy ne abba bízz, majd mások megteszik ezt. Így szoktak aztán elsikkadni a dolgok. Légy oly kedves, ne engedd, hogy elsikkadjanak. Segíts az oldalnak tényleg! Köszönöm!


Drága olvasó, neked nem kerül semmibe, nekem-nekünk viszont akkora segítség! Légy oly kedves segítsd ennyivel a Cenweb működését és fennmaradását, és persze haladását is. Segíts megtolni kicsit ezt a szekeret! Hidd el, hatalmas örömöt okoznál vele.

És persze szeretném hinni azt is, hogy ennek az oldalnak a sikere nem csak az enyém, nem csak a miénk, hanem a tiéd-tiétek is.


Megmutattam már, hogyan kedveljétek-kövessétek úgy a Facebook-oldalamat, hogy a lehető legnagyobb biztonsággal, valóban lássátok a friss posztokat (ITT). Elnézéseteket kérem, amiért ilyen gyakran kérek tőletek támogatást, hol ilyen, hol olyan formában, de mentségemre mondom: voltak – s lesznek is – hosszú időszakok, amikor egyszerűen csak rakom-pakolom, amit írtam, fotóztam, találtam bárhol itthon, bárhol a nagyvilágban.

Szóval jelentős segítség, ha az ismerőseiteknek ajánljátok az oldalt, de – mint utóbb rájöttem – nem mindenki tudja, hogyan lehet ezt megtenni. 

Rémesen egyszerű egyébként, mutatom két ábrán. Az oldal jobb oldalán találtok három pontot, arra rámentek.


és már látjátok is, hol tudjátok az ismerősöknek ajánlani az oldalt.

Ha jól tudom, célszerűbb egyenként ajánlást küldeni – akinek sok ismerőse van, annak eltarthat, míg kiajánlja sok ismerősnek, de azt kérem, vegyen magához egy teát, rakjon be valami jó zenét, és szánjon erre negyedórát vagy húsz percet. Továbbra is bízva Bennetek – mert mint tudjuk, a remény hal meg utoljára, bár jobb volna, ha soha meg sem halna.

Köszönettel! Cen’

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó, ha nem vagy még támogató, lépj be a Patreon-tagok körébe ITT. Csupán havi két-három kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért cserébe elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség ITT. Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress meg mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, abban a reményben, hogy szövetségesek lehetünk. A legjobbakat, üdv, Cen’   

még több cenweb

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

6 hozzászólás

  1. A hírlevélre feliratkozó felugró ablak nekem nem működött.

    Az ajánlásra javasolt megoldáshoz: az én számítógépemen nem jelenik meg jobb oldalon a három pont.

    1. Author

      Pedig a feliratkozásod megérkezett!

  2. No, én már ajánlottam, és többen elfogadták. Ezt írtam a múltkor. 🙂

  3. Köszönjük mindazoknak, akik eddig is támogatták az oldalt, aki pedig még hezitál, ne feledje: az ajánlás csak egy gombnyomás. 🙂 <3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük