⚡ Hitvallás ⚡

Hitvallás


Nem is oly sokára a ma élő embert felváltja egy másik, akit talán már nem is Homo sapiensnek neveznek majd. Ez az új ember leginkább abban különbözik majd tőlünk, hogy egyrészt megtanul együttműködni azzal a vadonnal, aminek valójában kiszolgáltatott, másrészt megtanulja jól beosztani az életidejét, és tisztában lesz azzal, mi az, ami rombolja, és mi az, ami építi őt.

Ettől az embertől még messze vagyunk, de hiszünk abban, hogy a jövő emberének előhírnökei most is itt élnek közöttünk. Mindenki, aki új, nyugalmasabb, termékenyebb, és ugyanakkor izgalmasabb és értelmesebb életre törekszik, nemcsak előfutára ennek az új embernek, hanem talán őse is. Talán ezek az emberek fogják valamiként továbbörökíteni mindazt, ami értelmesebbé, szebbé, és egyáltalán: túlélhetővé teszi majd az ember jövőjét.

Ezekre az emberekre gondolunk, ezeket az embereket keressük, amikor a Cenweb magazint készítjük és amikor a Cenweb Youtube-csatornájára készítünk videókat.

Borítókép: Pixabay

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több cenweb

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

még több Kisfontos

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Mit tehetek a felmelegedés ellen?

Mutassátok ti is a fákat, amiket eddig elültettetek! Mutassátok a földeket, amit a vadonnak visszaadtatok! Mutassátok ti zöldművészek, zöldköltők és zöldrapperek…Tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük