🧩 Centauri archív oldal | 2006-2023

Centauri archív oldal | 2006-2023


Eredetileg a Cenweb egy szerzői oldal volt, Centauri szerzői-írói oldala, ami 2006 és 2023 között szép lassan alakult át, fejlődött egy magazin irányába. Centauri (akiről ITT olvashatunk részletesebben) maga is úgy gondolta egy idő után, hogy a szerzői oldalak egy kissé elavultak már, többek között ezért 2023 januárjában a 17 évig épített oldal, amely 2018-tól már egyre erőteljesebben formálódott magazinná, és amely 2018-tól Centaurinak, az oldal tulajdonosának is a legfőbb publikációs platformja lett (korábban leginkább irodalmi folyóiratokban közölt több száz írást és fotót), 2023 márciusában végleg átállt egy korszerű formátumra. Ezzel egyidejűleg a 2006 és 2023 közötti tartalmak (közel 3000 cikk és 5000 fotó) archiválásra kerültek, és a legutolsó formátumban ma is elérhetők.

Centaurival kapcsolatos interjúk, könyveiről szóló kritikák is főként ezen az oldalon maradtak, viszont az ismeretterjesztő cikkek, fontosabb esszék, novellák, irodalmi alkotások 2024-re zömmel már olvashatók az új Cenweben is, megújult, felfrissített, sokszor átírt formában.

Az archív oldal eléréséhez kattints a START feliratra.


Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több cenweb

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük