A didergő macskák Elon Musk Starlinkjére kuporodtak melegedni

A didergő macskák, Elon Musk Starlinkjére kuporodtak melegedni

Nem gondoltuk volna, hogy erre is lehet használni Elon Musk internetműholdjainak antennáit. Európával ellentétben az Egyesült Államokban nem volt enyhe a tél 2022-ben, és míg mi már néhány pehelynyi hónak is örültünk, Amerika északabbi tájain már alig várták, hogy eltehessék a hólapátokat. Arról nem is beszélve, hogy mennyire várták már a tavaszt a hideget a hátuk közepére sem kívánó macskák.

Egy bizonyos Aaron Taylor didergő házikedvencei azonban szerencsére feltalálták magukat, és felkuporodtak a műholdas internetet szolgáltató Starlink antennájának tányérjára.

„A Starlink nagyszerűen működik, amíg a macskák egy hideg napon rá nem jönnek, hogy langyos az antenna tányérja“

– írta a bejegyzésében a cicatulajdonos.

A macskák nem tévedtek, bár a melegítő funkciót nem az ő kedvükért szerelték be az eszközbe, hanem azért, hogy az le tudja olvasztani magáról a havat és a jeget, így a zord időjárás ne akadályozza a vételt. Nos, nem is az akadályozza, mint a posztból kiderül. Taylor ugyanis hozzáfűzi, hogy a kiskedvencek miatt lelassult a net, és megszakadtak a streamingelt videók.

Egy hozzászólásra válaszul hozzáfűzte, hogy a macskáknak van egy fűtött házikójuk is, ahová sötétedéskor bevonulnak, de napközben szívesen múlatják az időt az ötszáz dolláros macskaágyukon, amit pluszban még a nap is melegít. Sőt, úgy tűnik, nemcsak ők látták meg a lehetőséget a Starlinkben. „Másik faj, ugyanaz a probléma“ – kontrázott rá egy másik posztoló.

Forrás: Smithsonian Magazine, kép: Unsplash

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több 5G

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

még több állatvilág

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Jönnek a távirányítós csótányok

Olyasmi történik éppen, amire talán még a legvadabb sci-fikben sem találunk példát. A madagaszkári bütykös vagy sziszegő csótányokkal már több mint tíz éve…Tovább

3 hozzászólás

  1. Nemhiába, a macskák tudnak élni. 🙂

    1. Author

      Igazi élet császárai, valahogy mindig megtalálják a lehetőséget egy kis hedonizmusra. 💖

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük