Vegyetek egy jó fejhallgatót!

Jó reggelt! – most először az új oldalon ismét abban a régi reményben, hogy van, aki reggel ezen az oldalon kezdi a napot; még csak szűk körben, mert ahogy azt tegnap mailben megírtam, 2023. február elsejéig csak páran tudhatnak erről az új oldalról.

Van, aki emlékszik még rá, hogy régen, az ős honlapon gyakran volt zene?

Szerintem az jó volt. Az új oldal mérhetetlen előnye, hogy körülbelül 70%-al kevesebb szerkesztői munkát igényel, és így napi több óra szabadul fel a számomra, a tartalmak automatikusan jól néznek ki, remekül olvashatók és nézhető telefonon és laptopon egyaránt, és ehhez sem kell külön szerkesztés, így aztán reményem-reményeink szerint ismét lesz lehetőség sok zene megosztására, ráadásul most már ketten válogatunk. Érdemes beszerezni egy remek fejhallgatót az új oldalhoz! Higgyétek el, megéri. 3000-5000 forint között lehet már egészen jókat kapni. Ha időm engedi ajánlok is majd olyan fejhallgatót, ami bárki számára elérhető a legközelebbi szupermarketek egyikében. Mara zenéit is csak fülesen vagy erősítővel hallottam teljes és lenyűgöző mélységükben.

Tegnapi ajánlataira lesz zenei válaszom, de ezúttal – a régi honlap emlékére – a régi weboldalról hozok egy pörgős ébresztőt. Apropó, régi honlap. Ha nem lenne tiszta: szándékom szerint a régi is megmarad, hosszú-hosszú ideig, és elérhető lesz. A régi oldalra mutató linket találtok is már az új nyitóoldal bal oldali sávjában (telefonon ezt nehezebb megtalálni), de rögtön a fejléc tetején láttok egy kis sárga kalapot, az is oda vezet.

Amit bevezetésként ezen az első közös napon mondani akartam, elmondtam. Minden mást később. És akkor hadd pörögjön a nap, induljon a tinglitangli. Az a nap, amire a legjobbakat kívánom nektek!

3 hozzászólás

 1. Jó reggelt Mindenkinek! Ezúttal a laptopról. Azért az új oldal ezen az igazi, a látványt itt lehet élvezni igazán, a hatalmas kínálat itt érvényesül maradéktalanul, bár azt is nagyra értékelem, hogy telefonon is teljesen rendben van – igaz, még csak ismerkedem vele.

  Én az ajánlóknak mindig nagyon örülök – legyen az zene, film, könyv – vagy akár egy fejhallgató . 🙂

  Az új oldallal kapcsolatos észrevételeimet mailben gyűjtögetem, és majd alkalmasint elküldöm neked, Cen’.

  1. Author

   Remek! Látom megtaláltad a reggeli zenét, pedig egy apró hiba csúszott a számításba, és nem jelent meg rögtön a kiemelt helyen. Nagyjából épp az említett két ügyben hoz jelentős változást ez a lap: mobilon is kifogástalan (elvileg, de ahogy látom, gyakorlatilag is), laptopon és számítógépen pedig sokkal szebb élményt ad, és gazdagabb lehet, mint a régi oldal. Az észrevételeidet várom, s nem kétséges, hogy hasznosak lesznek.

 2. Szép estét mindenkinek, tegnap este úgy “in medias res” estem be az új honlapra és ez ma sem történt másképp, de majd kialakul bennem is egy rendszer, előbb-utóbb. Jó böngészést és élményeket kívánok magunknak! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük