Még 3 napig szabadon nézhető a Vaslady!

Úgy tudom, kedvelitek az életrajzi filmeket. Azt is hallottam, hogy esténként gyakran vetődik fel a kérdés, melyik film legyen soron. Itt egy jó ajánlat: egy film, ami szórakoztat, olyan nagy színésznővel a főszerepben, mint Meryl Streep, és a végére tájékozottabb is lesz az ember, végtére is a modern politika és a közélet egyik legismertebb politikusának életét dolgozza fel. Másnap reggel úgy ébredhetünk, hogy többet tudunk Margaret Thacherről. A Médiaklikk oldalán kifogástalan minőségben nézhetjük még három napig.

“A Vaslady meghitt és meglepő életrajzi film Margaret Thatcherről, az Egyesült Királyság első es egyetlen női miniszterelnökéről. A XX. Század egyik legismertebb és legbefolyásosabb asszonya a semmiből érkezett, és szétzúzott minden nemi és osztálybeli előítéletet egy olyan világban, ahol az érkezéséig kizárólag férfiak uralkodtak.” (Forrás: Médiaklikk)

A filmhez kattints a képre!

Forrás: Wikipédia

Angol, francia játékfilm, 2011

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 888. oldalán.

Forgatókönyvíró: Abi Morgan
Zene: Thomas Newman
Operatőr: Elliot Davis
Rendezte: Phyllida Lloyd

Szereplők:
Meryl Streep (Margaret Thatcher)
Jim Broadbent (Denis Thatcher)
Iain Glen (Alfred Roberts)
Olivia Colman (Carol Thatcher)
Richard E. Grant (Michael Heseltine)

6 hozzászólás

  1. Köszi, láttam már, de lehet, hogy holnap megnézem újra.

    1. Megváltoztattad a neved? Rossz kedved lett?

      1. Ez volt az eredeti nevem, amikor 2015-ben regisztráltam, akkor volt a menekültválság , borzasztó rosszkedvem volt, ezért III. Richarddal mondtam ezt.😊

  2. Mozi ajánlókat is szívesen veszünk.
    Bolondulok a skandináv filmekért, némelyiknek egészen különös látásmódja, atmoszférája van ( pl.: Anders Thomas Jensen filmjei ), de most egy krimit ajánlok: Az igazság bajnokai a mozi+ -on 23 órakor!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük