Köszönjük a visszajelzéseket! Haladunk

Két napja zajlik a tesztüzem, de máris egy hétnek tűnik. Értsétek ezt jól. Kezd kialakulni egyfajta rend. Természetesen nem vaktában indultunk neki, de sok minden menet közben derül ki, és ahogy haladunk, az ötleteink is szaporodnak. Van már egy előzetes ütemezésünk is, így bizonyos tartalmak meghatározott időben jönnek majd. Lehet majd tudni, mikor jön egy novella, egy recept, egy kedves-érdekes short video… Receptekkel például a szombat-vasárnapra koncentrálnánk. Mit gondoltok?

Köszönjük a visszajelzéseket is. Kritika főként az aloldalakat érte, elsősorban a Darksite-ot és az angol nyelvű oldalt. Dolgozom rajta, hogy nyitásra azok is tökéletesen rendbe legyenek. Sok hasznos infót kaptunk, holott az oldalt továbbra is csak pár ember láthatja.

FONTOS VÁLTOZÁS, hogy a nyitást pár nappal későbbre raktuk, de nem azért, mert rosszul állnánk.

Készülnek már a nyitónap anyagai is, ugyanakkor rájöttünk, hogy február elseje szerdára esik, és ez a lehető legkedvezőtlenebb nap egy online magazin indításához. A legkedvezőbb pedig talán egy vasárnap reggel, amikor előttünk az egész nap, hogy olvasgassunk, böngésszünk. Januárra nem akarjuk előre hozni a nyitást, mert erre a kéthetes próbára szükségünk van, így marad február első vasárnapja, február ötödike.

AZ ÚJ IDŐPONT TEHÁT: 2023. FEBRUÁR 05., 06.00 ÓRA

A követőimet, a Facebook-oldal követőit is értesítem majd róla, már pár nappal korábban, de február ötödike után már ti is oszthatjátok az oldalt. Erre majd kérünk is titeket.

Addig is kövessétek továbbra is az oldalt, kommenteljetek, osszátok meg a benyomásaitokat. Higgyétek el, ezek fontosak a számunkra. Szeretnénk azt hinni, hogy van és lesz értelme annak, amit csinálunk. Személy szerint én is szeretném azt hinni, hogy ez a kísérlet biztosíthatja majd az oldal hosszútávú fennmaradását is. Ennél messzebb aligha mehettem volna el a cél elérésének érdekében. Úgy érzem, messze ez a legbarátságosabb és legszebb oldal, amit eddig csináltam, és mivel szerkesztő-író társakat is segítségül hívtam – mintha egy család ülne össze egy jó borozós beszélgetésre –, több ötletem nincs arra, miként segíthetném az oldal fennmaradását jobban. De remélem, ezzel révbe is érünk, és három hónap múlva, május ötödikén, amikor megvonjuk az első mérleget, azt mondhatjuk majd mindannyian – beleértve titeket is –, hogy megérte, és folytassuk.

A legjobbakat kívánva: Cen’

És térjetek vissza 20.00 óra körül, mert jön még egy cikk Marától!        

6 hozzászólás

  1. De jó, ez nagyon szuper találat, köszönjük szépen! 🙂 Szorítunk neki helyet. 🙂

 1. A receptek hétvégére időzítése mindenképpen jó ötlet. Én péntekre raknám őket, hogy aki, esetleg, még azon a hétvégén szeretné valamelyiket kipróbálni, annak legyen ideje beszerezni a hozzávalókat.

  Gondolataim támadtak a honlap indulásával kapcsolatosan. 🙂

  Érdekes helyzet ez a mostani. Volt idő, amikor még csak ketten voltatok itt Marával, Cen’, “gletteltetek, festettetek”, építgettétek a honlapot. Aztán meghívtatok pár vendéget a “kastélyba”, akik elsőként járhatják be a szobákat, benézhetnek bárhova, és kipróbálhatnak mindent cserébe azért, hogy jól megmondják a véleményüket az itt látottakról. Kiváltságosnak érezhetik magukat és szerencsésnek, mert a figyelmetek most csak közöttük oszlik meg.

  Aztán eljön majd a nap, amikor kitárul a kapu, és bárki beléphet rajta. Betódulnak az emberek és nagyot néznek majd, hogy mit találnak a kapun belül. Csodálkozni is fognak azt látva, hogy milyen élet volt itt már hetek óta, és talán irigyelni is fognak bennünket, kiváltságosokat egy kicsit. 🙂
  Mi pedig nagyon hálásak vagyunk nektek!

  1. Wow, köszi szépen! 🙂 Jó lenne, ha tényleg működne hátulütők nélkül, vagy legalábbis kevesebb negatív hatással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük