Mi az USB? szendvics szendvics gasztro USB Így lesz finom étel a mangalicából Author By Sasszem Date 1 év ago Comments 1 Comment Húsvétra mindig külön készül Árpás László, a Sonkamester, de nála általában minimum két és fél évet vár egy sonka arra, amíg megvágja és a vendég… Jackfruit Jackfruit gasztro USB Éretten gyümölcs, éretlenül zöldség, mi az? Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments A gyógyhatásairól is ismert jackfruit eltérő tulajdonságokat mutat az érése egyes fázisaiban. Érettségétől függően zöldségként vagy gyümölcsként kezelik…Tovább Bornyitás Bornyitás gasztro USB Meddig áll el a kibontott bor? Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments Szomorú dolog azzal szembesülni, hogy ki kell önteni egy palack tartalmát, mert az üveg túl sokat állt nyitva. Bár bizonyos borokra az oxigén kifejezetten jó… Bor Bor bor gasztro USB Borozzunk úgy, mint a profik! Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments A bort akkor tudjuk igazán élvezni, ha néhány alapszabályt megtanulunk. Hiszen nem mindegy, hogy hol vásároljuk meg, hogyan tároljuk…Tovább Kardamom Kardamom gasztro USB 🍽 Kardamom vagy kardamon? Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments A kardamom több ezer éves története során nagy konyhák alapköve és kísérője lett. A történelmi múlt és izgalmas jelen mellett már csak az a kérdés…Tovább szaké gasztro USB Japán újra rátalált a szaké elkészítésének helyes útjára Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments Ahogyan azt Japán majdnem minden termékével kapcsolatban megszokhattuk már, a szakéhoz is egész sor legendárium és kulturális jelentés kapcsolódik…Tovább csokoládé csokoládé gasztro tech USB 🍽 3D-nyomtatással születik az egészséges csoki Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments A Rutgers Egyetem kutatói a hagyományos édességnél egészségesebb összetételű csokoládét fejlesztettek ki, amely ráadásul bármilyen alakzat készíthető 3D nyomtatással…Tovább fahéj 2 kisebb fahéj gasztro USB 🍽 A valódi fahéj igaz története Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments Találó az olasz canella – ágyúcső elnevezés is, ami pedig egyaránt utal a fahéj múltjára, de eszünkbe juttathatja azt a rengeteg harcot és háborút is…Tovább vanília vanília élet gasztro USB A madagaszkári vanília története Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments A vanília az Orchideák Királynője, a világ egyik legismertebb íze-aromája, amelyet rengeteg ember összehangolt munkája juttat el az asztalunkra.Tovább Szicília olívaolaj olasz konyha Szicília olívaolaj olasz konyha film gasztro USB utazás 🍽 Terített asztal a világ, Szicília biztosan Author By Infodemon Date 1 év ago Comments 1 Comment Terített asztal a világ, Szicília biztosan Azoknak, akik rajonganak Olaszországért, esetleg Szicíliáért, amint mi rajongunk. Akik kedvelik az olasz konyhát, az olasz virtust, és az… Sáfrány, a fűszernövény Sáfrány, a fűszernövény gasztro USB 🍽 Mi az a sáfrány és miért olyan drága? Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments Mi az a sáfrány? A sáfrányt nem véletlenül nevezik gyakran “vörös aranynak” – ez a világ legdrágább fűszere, a valódi grammja 10 és 20 dollár közötti áron… Aperitifek Aperitifek bor gasztro USB 🍽 Minden, amit az aperitifekről tudni kell Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments “Ez az aperitif italok szerepe. Franciaországban és Olaszországban külön étkezési formával, aperitivóval indítják el a sokfogásos ebédet vagy vacsorát. Ez külön társasági esemény lehet, és… bor bortrezor bor bortrezor bor gasztro USB 🍽 Igyunk mirhás bort! De mi is az a mirha? Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments “Mirhás borokat már Jézus idejében is fogyasztottak az emberek, sőt: a mirhát számtalan más alapanyag mellett is bevetették annak érdekében, hogy megannyi jótékony hatását élvezhessék…. Még, még, még, ennyi nem elég Sajnáljuk, nincs több találat. Használhatod még a keresőt is! You’ve reached the end of the list KeresésKeresés 2023-02-05
szendvics szendvics gasztro USB Így lesz finom étel a mangalicából Author By Sasszem Date 1 év ago Comments 1 Comment Húsvétra mindig külön készül Árpás László, a Sonkamester, de nála általában minimum két és fél évet vár egy sonka arra, amíg megvágja és a vendég…
Jackfruit Jackfruit gasztro USB Éretten gyümölcs, éretlenül zöldség, mi az? Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments A gyógyhatásairól is ismert jackfruit eltérő tulajdonságokat mutat az érése egyes fázisaiban. Érettségétől függően zöldségként vagy gyümölcsként kezelik…Tovább
Bornyitás Bornyitás gasztro USB Meddig áll el a kibontott bor? Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments Szomorú dolog azzal szembesülni, hogy ki kell önteni egy palack tartalmát, mert az üveg túl sokat állt nyitva. Bár bizonyos borokra az oxigén kifejezetten jó…
Bor Bor bor gasztro USB Borozzunk úgy, mint a profik! Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments A bort akkor tudjuk igazán élvezni, ha néhány alapszabályt megtanulunk. Hiszen nem mindegy, hogy hol vásároljuk meg, hogyan tároljuk…Tovább
Kardamom Kardamom gasztro USB 🍽 Kardamom vagy kardamon? Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments A kardamom több ezer éves története során nagy konyhák alapköve és kísérője lett. A történelmi múlt és izgalmas jelen mellett már csak az a kérdés…Tovább
szaké gasztro USB Japán újra rátalált a szaké elkészítésének helyes útjára Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments Ahogyan azt Japán majdnem minden termékével kapcsolatban megszokhattuk már, a szakéhoz is egész sor legendárium és kulturális jelentés kapcsolódik…Tovább
csokoládé csokoládé gasztro tech USB 🍽 3D-nyomtatással születik az egészséges csoki Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments A Rutgers Egyetem kutatói a hagyományos édességnél egészségesebb összetételű csokoládét fejlesztettek ki, amely ráadásul bármilyen alakzat készíthető 3D nyomtatással…Tovább
fahéj 2 kisebb fahéj gasztro USB 🍽 A valódi fahéj igaz története Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments Találó az olasz canella – ágyúcső elnevezés is, ami pedig egyaránt utal a fahéj múltjára, de eszünkbe juttathatja azt a rengeteg harcot és háborút is…Tovább
vanília vanília élet gasztro USB A madagaszkári vanília története Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments A vanília az Orchideák Királynője, a világ egyik legismertebb íze-aromája, amelyet rengeteg ember összehangolt munkája juttat el az asztalunkra.Tovább
Szicília olívaolaj olasz konyha Szicília olívaolaj olasz konyha film gasztro USB utazás 🍽 Terített asztal a világ, Szicília biztosan Author By Infodemon Date 1 év ago Comments 1 Comment Terített asztal a világ, Szicília biztosan Azoknak, akik rajonganak Olaszországért, esetleg Szicíliáért, amint mi rajongunk. Akik kedvelik az olasz konyhát, az olasz virtust, és az…
Sáfrány, a fűszernövény Sáfrány, a fűszernövény gasztro USB 🍽 Mi az a sáfrány és miért olyan drága? Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments Mi az a sáfrány? A sáfrányt nem véletlenül nevezik gyakran “vörös aranynak” – ez a világ legdrágább fűszere, a valódi grammja 10 és 20 dollár közötti áron…
Aperitifek Aperitifek bor gasztro USB 🍽 Minden, amit az aperitifekről tudni kell Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments “Ez az aperitif italok szerepe. Franciaországban és Olaszországban külön étkezési formával, aperitivóval indítják el a sokfogásos ebédet vagy vacsorát. Ez külön társasági esemény lehet, és…
bor bortrezor bor bortrezor bor gasztro USB 🍽 Igyunk mirhás bort! De mi is az a mirha? Author By Sasszem Date 1 év ago Comments No Comments “Mirhás borokat már Jézus idejében is fogyasztottak az emberek, sőt: a mirhát számtalan más alapanyag mellett is bevetették annak érdekében, hogy megannyi jótékony hatását élvezhessék….