Meddig áll el a kibontott bor?

Bornyitás

Meddig áll el a kibontott bor?


Szomorú dolog azzal szembesülni, hogy ki kell önteni egy palack tartalmát, mert az üveg túl sokat állt nyitva. Bár bizonyos borokra az oxigén kifejezetten jó hatással van, az oxidáció a legtöbb esetben nem kívánatos. Fáradt, öreg, lapos ízű, még rosszabb esetben ecetes borhoz vezethet. A pár napig nyitva tartott palack tartalmának elfogyasztása biztosan nem fog senkit megbetegíteni, de a bor élvezeti értéke már kérdéses. Meddig áll el a bor, és honnan tudjuk, hogy már nem jó? A választ ITT találjuk.

Kép forrása: Unsplash

még több gasztro

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Ég veletek, füstölt ízek!

Author Mara By Mara
Date 2 hét ago
Comments 1 Comment
Míg régen a füstölt ízt kizárólag füstöléssel lehetett elérni, ma már ezt füstölt ízű fűszerekkel, azaz füstaromákkal is meg lehet tenni. Így számos, különféle ételeknek…Tovább

még több USB

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük