Japán újra rátalált a szaké elkészítésének helyes útjára

Japán újra rátalált a szaké elkészítésének helyes útjára


A szaké jóval több mint egyszerű, rizsből készült erjesztett ital. A japán kultúra alapvető része, gyakran használják a hagyományos sintó szertartásokon és ünnepségeken. Ahogyan azt Japán majdnem minden termékével kapcsolatban megszokhattuk már, egész sor legendárium, kulturális jelentés, hagyomány és érték kapcsolódik az ital alapanyagaihoz, elkészítéséhez és fogyasztásához is. Minderről bővebben ITT olvashatunk.

Kép forrása: Pixabay

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több konyha

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük