Szilaj puszta | Patreonosoknak

Szilaj puszta | Patreonosoknak


Kedves támogatók, még egy kicsit rátok fókuszálnánk, minthogy most úgy tűnhet, az utóbbi másfél hónap bősége és meghittsége után ismét „ínséges időszak” következik abból a szempontból, hogy exkluzív tartalom nemigen lesz. De ahogy már jeleztem többször is, most, hogy a magazin voltaképp készen áll, a Patreon-oldal is sorra kerül, és igyekszünk minél gyakrabban, minél több előzetest tartalmat hozni oda. E szándék kifejezése és megerősítése végett máris felraktunk egy zenés videó etűdöt a 2022-es alföldi bolyongásaimról.

Várhatóan az idén is sok felvétel készül majd az alföldi madárélőhelyeken, és lélekben már erősen készülök azokra az utakra is.

Látogassatok el a Patreonra, és gyönyörködjetek a vad Alföld szilajságában!            

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kérj tőlünk hírlevelet!

  Név*

  Email cím*


  Támogasd a Cenwebet extrákért, és hogy sokáig tartson ez a közös kaland!

  Abban hiszek – és azt szeretném –, ha ezen a kérésen hamar túljutnál, és az oldal maga győzne meg arról, hogy érdemes ez a projekt a támogatásodra. Fontos a marketing, nem kétlem, de szeretném azt hinni, hogy az utóbbi 15 év a legjobb érv.

  még több videó

  Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

  Mi van a halál után? | Videó

  Azóta egyre sűrűbben élem át ezt az élményt, a felszabadulás, a megszabadulás adományát, néha percekre, néha órákra, de van már olyan is, hogy egy egész…Tovább

  még több cenweb

  Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük