bejgli gasztro karácsony kiemelt 🍽 Bejgli és biológia | A karácsonyi bejgli élettani hatásairól Author By Centauri Date 9 hónap ago Comments 5 Comments A bejglievő gyakorlatilag az első falatok után megnyugszik. Ennek oka többek között az, hogy a bejglikum nem egyszerűen gyorsan hat, de már a nyálkahártyán keresztül… Tokaji Tokaji bor cw gasztro 🍽 Jack London, a szőlő, a bor és Tokaj Author By Centauri Date 10 hónap ago Comments 4 Comments A tokaji komoly, elegáns és titokzatos ragyogásán át azt üzeni: még ha úgy adódik is, hogy sovány talajon élsz, a vízért és ásványi anyagokért pokoli… Kardamom Kardamom gasztro USB 🍽 Kardamom vagy kardamon? Author By Sasszem Date 2 év ago Comments No Comments A kardamom több ezer éves története során nagy konyhák alapköve és kísérője lett. A történelmi múlt és izgalmas jelen mellett már csak az a kérdés…Tovább csokoládé csokoládé gasztro tech USB 🍽 3D-nyomtatással születik az egészséges csoki Author By Sasszem Date 2 év ago Comments No Comments A Rutgers Egyetem kutatói a hagyományos édességnél egészségesebb összetételű csokoládét fejlesztettek ki, amely ráadásul bármilyen alakzat készíthető 3D nyomtatással…Tovább fahéj 2 kisebb fahéj gasztro USB 🍽 A valódi fahéj igaz története Author By Sasszem Date 2 év ago Comments No Comments Találó az olasz canella – ágyúcső elnevezés is, ami pedig egyaránt utal a fahéj múltjára, de eszünkbe juttathatja azt a rengeteg harcot és háborút is…Tovább Szicília olívaolaj olasz konyha Szicília olívaolaj olasz konyha film gasztro USB utazás 🍽 Terített asztal a világ, Szicília biztosan Author By Infodemon Date 2 év ago Comments 1 Comment Terített asztal a világ, Szicília biztosan Azoknak, akik rajonganak Olaszországért, esetleg Szicíliáért, amint mi rajongunk. Akik kedvelik az olasz konyhát, az olasz virtust, és az… Sáfrány, a fűszernövény Sáfrány, a fűszernövény gasztro USB 🍽 Mi az a sáfrány és miért olyan drága? Author By Sasszem Date 2 év ago Comments No Comments Mi az a sáfrány? A sáfrányt nem véletlenül nevezik gyakran “vörös aranynak” – ez a világ legdrágább fűszere, a valódi grammja 10 és 20 dollár közötti áron… Konyha 1 blog cw gasztro 🍽 Elefánt a porcelánboltban? | Író a konyhában Author By Centauri Date 2 év ago Comments 3 Comments Ma sem szeretem, ha annyi étel készül csak, hogy porciózni kell. Jobban bírom az éhezést, a monotonitást, szívesebben eszem ugyanazt napokig, minthogy valami ripsz-ropsz elfogyjon…. Aperitifek Aperitifek bor gasztro USB 🍽 Minden, amit az aperitifekről tudni kell Author By Sasszem Date 2 év ago Comments No Comments “Ez az aperitif italok szerepe. Franciaországban és Olaszországban külön étkezési formával, aperitivóval indítják el a sokfogásos ebédet vagy vacsorát. Ez külön társasági esemény lehet, és… bor bortrezor bor bortrezor bor gasztro USB 🍽 Igyunk mirhás bort! De mi is az a mirha? Author By Sasszem Date 2 év ago Comments No Comments “Mirhás borokat már Jézus idejében is fogyasztottak az emberek, sőt: a mirhát számtalan más alapanyag mellett is bevetették annak érdekében, hogy megannyi jótékony hatását élvezhessék…. Még, még, még, ennyi nem elég Sajnáljuk, nincs több találat. Használhatod még a keresőt is! You’ve reached the end of the list KeresésKeresés 2023-01-14
bejgli gasztro karácsony kiemelt 🍽 Bejgli és biológia | A karácsonyi bejgli élettani hatásairól Author By Centauri Date 9 hónap ago Comments 5 Comments A bejglievő gyakorlatilag az első falatok után megnyugszik. Ennek oka többek között az, hogy a bejglikum nem egyszerűen gyorsan hat, de már a nyálkahártyán keresztül…
Tokaji Tokaji bor cw gasztro 🍽 Jack London, a szőlő, a bor és Tokaj Author By Centauri Date 10 hónap ago Comments 4 Comments A tokaji komoly, elegáns és titokzatos ragyogásán át azt üzeni: még ha úgy adódik is, hogy sovány talajon élsz, a vízért és ásványi anyagokért pokoli…
Kardamom Kardamom gasztro USB 🍽 Kardamom vagy kardamon? Author By Sasszem Date 2 év ago Comments No Comments A kardamom több ezer éves története során nagy konyhák alapköve és kísérője lett. A történelmi múlt és izgalmas jelen mellett már csak az a kérdés…Tovább
csokoládé csokoládé gasztro tech USB 🍽 3D-nyomtatással születik az egészséges csoki Author By Sasszem Date 2 év ago Comments No Comments A Rutgers Egyetem kutatói a hagyományos édességnél egészségesebb összetételű csokoládét fejlesztettek ki, amely ráadásul bármilyen alakzat készíthető 3D nyomtatással…Tovább
fahéj 2 kisebb fahéj gasztro USB 🍽 A valódi fahéj igaz története Author By Sasszem Date 2 év ago Comments No Comments Találó az olasz canella – ágyúcső elnevezés is, ami pedig egyaránt utal a fahéj múltjára, de eszünkbe juttathatja azt a rengeteg harcot és háborút is…Tovább
Szicília olívaolaj olasz konyha Szicília olívaolaj olasz konyha film gasztro USB utazás 🍽 Terített asztal a világ, Szicília biztosan Author By Infodemon Date 2 év ago Comments 1 Comment Terített asztal a világ, Szicília biztosan Azoknak, akik rajonganak Olaszországért, esetleg Szicíliáért, amint mi rajongunk. Akik kedvelik az olasz konyhát, az olasz virtust, és az…
Sáfrány, a fűszernövény Sáfrány, a fűszernövény gasztro USB 🍽 Mi az a sáfrány és miért olyan drága? Author By Sasszem Date 2 év ago Comments No Comments Mi az a sáfrány? A sáfrányt nem véletlenül nevezik gyakran “vörös aranynak” – ez a világ legdrágább fűszere, a valódi grammja 10 és 20 dollár közötti áron…
Konyha 1 blog cw gasztro 🍽 Elefánt a porcelánboltban? | Író a konyhában Author By Centauri Date 2 év ago Comments 3 Comments Ma sem szeretem, ha annyi étel készül csak, hogy porciózni kell. Jobban bírom az éhezést, a monotonitást, szívesebben eszem ugyanazt napokig, minthogy valami ripsz-ropsz elfogyjon….
Aperitifek Aperitifek bor gasztro USB 🍽 Minden, amit az aperitifekről tudni kell Author By Sasszem Date 2 év ago Comments No Comments “Ez az aperitif italok szerepe. Franciaországban és Olaszországban külön étkezési formával, aperitivóval indítják el a sokfogásos ebédet vagy vacsorát. Ez külön társasági esemény lehet, és…
bor bortrezor bor bortrezor bor gasztro USB 🍽 Igyunk mirhás bort! De mi is az a mirha? Author By Sasszem Date 2 év ago Comments No Comments “Mirhás borokat már Jézus idejében is fogyasztottak az emberek, sőt: a mirhát számtalan más alapanyag mellett is bevetették annak érdekében, hogy megannyi jótékony hatását élvezhessék….