Ebben a boltban már kaphatók visszaváltható palackok

visszaváltható palackok

Megérkeztek a visszaváltható palackok az Aldiba


Az Aldi valamennyi áruházában üzembe helyezték a visszaváltó automatákat, a polcokon pedig megtalálhatók a visszaváltható palackok. Ezeket a csomagoláson található visszaváltási logó és az ártáblán is feltüntetett pluszinformációk segítségével azonosíthatunk – közölte az áruházlánc az MTI-vel.

A visszaváltható, de egyszer használatos PET-, fém- és üvegpalackokat illetve italosdobozok árához a kasszánál automatikusan hozzáadódik az ötven forintos visszaváltási díj is. A termékek címkéjén a visszaváltási díjra vonatkozó logó található, és a visszaválthatóságot a polcokon kihelyezett ártáblán külön is jelölik.

A vásárlók a visszaváltási díjat a kiállítás helyén levásárolható kuponként kapják vissza, ha miután a palack kiürült, bedobják azt a visszaváltó automatába, amelyet minden négyszáz négyzetméternél nagyobb eladóterű üzletben el kell helyezni.

A levásárlás mellett jótékony célra is felajánlható az összeg, a bankszámlára történő azonnali átutalás pedig várhatóan áprilistól lesz elérhető. Bővebb információk az Aldi oldalán találhatók.

A visszaváltott palackokat nem feltétlenül hasznosítják újra. Ezért is állt elő egy cég azzal az ötlettel, hogy újrahasználható palackokban árulja a vizet.


Forrás: MTI, kép: Pixabay

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több műanyag

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Miért is mondanánk le a műanyagról?

Ha maradnak a jelenlegi üzleti eljárások és fogyasztási mintázatok, akkor a világon a műanyaghulladék mennyisége várhatóan a mostaninak majdnem a háromszorosára nő…Tovább

még több bolt

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Így manipulálja a vásárlókat a Temu

Versenyfelügyeleti eljárást indít a Gazdasági Versenyhivatal a Temu online piactér európai működtetőjével, egy Írországban bejegyzett céggel szemben… Tovább

Ezeket a tésztákat szeretjük a legjobban

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) felmérte a száraztészták iránti keresletet, a körképből pedig megtudhatjuk, milyen típusú tésztákat szeretnek a leginkább a magyarok…Tovább

Légy oly kedves, oszd meg ezt a cikket!
Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük