Túra a Szent Kristóf-ösvényen

Túra a Szent Kristóf-ösvényen


Még mielőtt kértétek, elkészítettem egy fél órás videót az Őskökényesről tegnap reggel. Erre egy ökörszem vett rá, aki szorgosan énekelt az Őskökényes szívében. Minthogy ez egy nyers videó, és mert a támogatók bőven megérdemlik, hogy időről időre kedvezzek nekik, ezt a videót a Patreonon teszem közzé.

Ha ezt olyasvalaki olvassa, aki nem támogató, arra kérem, fontolja meg a támogatás lehetőségét. A Patreonon létrehoztunk egy alacsonyabb kategóriát is (két és fél kiló kenyér ára), hogy lehetőséget adjunk támogatásra azoknak is, akik kevés pénzből gazdálkodnak – akárcsak én –, de lehetőség van Paypalon keresztül tetszőleges összeg megválasztására vagy akár egyszeri támogatásra is.

Nemcsak a weboldal működését és fennmaradását támogatjátok ezzel, hanem a rezervátumot is. Minden támogatás közelebb viszi a rezervátumot többek között ahhoz, hogy vizes élőhely is legyen rajta, több erdőtelepítés, több mézelő zóna lehessen. A legjobbakat továbbra is, Cen’       

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kérj tőlünk hírlevelet!

  Név*

  Email cím*


  Támogasd a Cenwebet extrákért, és hogy sokáig tartson ez a közös kaland!

  Abban hiszek – és azt szeretném –, ha ezen a kérésen hamar túljutnál, és az oldal maga győzne meg arról, hogy érdemes ez a projekt a támogatásodra. Fontos a marketing, nem kétlem, de szeretném azt hinni, hogy az utóbbi 15 év a legjobb érv.

  még több cenweb

  Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

  még több Kert & vadon

  Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

  2 hozzászólás

  1. Annyi szépet és érdekeset – fotókat, írásokat, rengeteg új ismeretet madarakról és másokról – kaptunk tőled már a régi oldalon is. Ezt természetesnek vettük, és nem biztos, hogy eszünkbe jutott a mögöttük lévő sok munka, no meg hogy azt viszonoznunk is lehetne/kellene valahogyan.
   Én örülök, hogy itt az új oldalon már van erre lehetőség, és remélem, hogy sokan élnek is majd vele, akik tehetik!

  2. Reagálnék arra,aki nem támogató!
   Köszönöm az eddigi lehetőséget is,hogy
   írásaid olvashattam,végig járhattam
   csodás birtokod….lélekmelengető volt.
   Támogatáson többször elgondolkodtam,de….Ne haragudj!
   Így jogos,hogy csak az élvezze a különlegest,aki erre ,,érdemes”.
   Köszönöm,Cen’.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük