Sci-fibe illő képek a Starship indításáról

Starship képek

Sci-fibe illő képek a Starship indításáról


A Spacejunkie vette észre, hogy a SpaceX újabb felvételeket tett közzé a szombati Starship-indításról, amiről ITT írtunk részletesen.


Mire jó egy ilyen bazi nagy rakéta?

A Starship lenne az a rakéta, ami ötven év után először ismét embert vinne a Holdra (2025-ben), aztán pedig második körben a Marsra. A Dragonnál közel hétszer nagyobb a teherbírása (150 tonna), és néhány asztronauta helyett akár 100 fő befogadására is képes. Ezek olyan nagyságrendi változások, melyek fontosak lehetnek egy űrállomás építése és üzemeltetése során….


Ezt ajánljuk. Erre érdemes feliratkozni! Mi is várjuk az adást – egy vicc, amit a sajtó művel.

Mikor bukik már meg Elon Musk?

egyik legviccesebb – máskor azért viszonylag bosszantó – vonása, hogy a jelentős portálok valami titokzatos okból szemlátomást rühellik Elon Muskot. Ennek oka lehet, hogy Musk feje nem minden szögből rokonszenves, bár ez klasszikus body shaming volna, s feltehetően nem is erről van szó.

és a csodás felvételek

Forrás: Spacejunkie/Facebook, SpaceX/Twitter

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több SpaceX

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

még több kozmosz

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük