1000 követő Youtube-on, rakott palacsinta a’la Cen’

1000 követő Youtube-on, rakott palacsinta a’la Cen’


Ezt a rakott palacsintát akár annak örömére is készíthettem volna, hogy megvan az ezer követő a Youtube-csatornán, de valójában hosszú idő után ma először vendégség volt nálam vagy inkább “barátság”, és ez kifejezetten jót tett nekem ezen a kifogástalanul nyári hétvégén.


Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kérj tőlünk hírlevelet!

    Név*

    Email cím*


    Támogasd a Cenwebet extrákért, és hogy sokáig tartson ez a közös kaland!

    Fontos a marketing, de szeretnénk azt hinni, hogy az utóbbi 15 év a legjobb érv.

    még több blog

    Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

    Ezer tonna bronz | Igazság és tisztaság

    „Szárnyas szív” ezt aligha viselheti el. Lehetséges-e megírni egy olyan könyvet, mely megmutatja, mennyi közöttünk a farizeus, és milyenek-mifélék is azok, akik tisztának…Tovább

    még több konyha

    Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

    Allergia elleni húst fejlesztettek

    A cég elmondása szerint a készítmények csökkentik a parlagfű-allergiától szenvedők tüneteit. A kecskéket parlagfűvel illetve parlagfűmentes takarmánnyal…Tovább

    Ezeket a tésztákat szeretjük a legjobban

    A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) felmérte a száraztészták iránti keresletet, a körképből pedig megtudhatjuk, milyen típusú tésztákat szeretnek a leginkább a magyarok…Tovább

    5 hozzászólás

    1. Szeretettel gratulálok, bár tízszer ennyi követő is vidáman elférne itt és biztosan jól éreznék magukat!

    2. Megint hiányolom a receptet! Vagy szupertitkos? 🙂
      Ami nem látható a képen: mi van a palacsinták között? 🤔

      1. Author

        A recept: a palacsinta a szokásos, a rétegek pedig: dió/dejó + hecsedlilekvár + csokiöntet. A végén az egész kap egy csokizuttyot, meg pár szem meggyet. A hecsedlilekvárt külföldről szerzem be, mert így olcsóbb, kb. 1000 forintért veszek egy 500 grammos üveget, ugyanez itthon kb 5000-6000 forint volna. Eredetileg sárgabarack lekvárt használtam, de a hecsedli is bevált, sőt… 🙂

        1. Köszi! 🙂🙂
          A csokizuttyot és a meggyet felismertem a képen!
          Hecsedlilekvár Szlovéniából? Én is szeretem, bárhonnan is származik. A töltelékek mindegyike finom külön-külön is, együtt biztosan még jobb volt. 😋
          Lehet, hogy egyszer összeraksz egy receptkönyvet az a’la Cen’-ekből? 🤔🙂

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük