Vidám duett estére | Lana del Rey | Summer Wine

Bor

Vidám duett estére | Lana del Rey | Summer Wine


Ha már életkedvvel teli duettel indult a nap, záruljon is így. Lee Hazlewood 1966-os klasszikusát a kedvenc feldolgozásomban hoztam el, és bár messze van még a nyár, egy kicsit megmelengetheti a szívünket ez a kis etűd. A dalt Hazelwood eredetileg egy bizonyos Suzi Jane Hokommal énekelte, mielőtt Nancy Sinatra világhírűvé tette volna. Lana Del Rey 2013-ban vette elő a klasszikust, és akkori barátjával, Barrie-James O’Neillel adta elő. Szívmelengető estét nektek!


Kép forrása: Unsplash

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több zene

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

még több blog

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Érzem a bőrömön a regényírás illatát

Napbarnítottan kifeküdni délelőtt a teraszra vagy a fűbe az éjjel keletkezett kézirattal, rágyújtani egy multira a hideg narancslével a kezemben, hagyni és élvezni,…Tovább

5 hozzászólás

  1. Én a Nancy Sinatra & Lee Hazlewood féle változatot ismertem – meg is kerestem mindjárt! 🙂 -, de ez is tetszik.
    Számomra ez egy újabb ok egy kis nosztalgiázásra. Köszi! 🙂

    1. Author

      Én meg azt hallottam később, de az is tök jó!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük