Szülinapi alkotóműhelyek egy elbűvölő Andrássy úti villában

alkotóműhelyek

Szülinapi alkotóműhelyek egy elbűvölő Andrássy úti villában


A Hungarian Art & Business (HAB) kortárs művészeti központ az MBH Bank Művészeti Alapítvány támogatásával 2023. június 1-én nyitotta meg a kapuit Budapesten, az Andrássy úti klasszicista palotasor egyik legszebb villájában, a 112-es szám alatt. Az eltelt időszakban sok, különféle programot kínált. Az időszaki kiállítások mellett előadásoknak, szemináriumoknak és családi napoknak adott otthont. Hitvallása szerint a művészet valóban mindenkié, ezért minden érdeklődőt arra buzdít: alkossák meg, fedezzék fel és lakják be bátran a kortárs művészet élő helyét.

A központ ennek jegyében, egyéves évfordulója alkalmából idén június 1-re, szombatra színes programsorozatot hirdet. Tíz órától az alkotóműhelyben habos tortaszobor készítésére hívják az érdeklődőket, tizenhárom órától pedig a grafikai műhelyben kollográfia workshopon (sokszorosítás papírkivágással készült mintákkal) vehetnek részt a felnőttek. Tizenhat órától tárlatvezetést tart Váradi Mátyás, a Fajó Alapítvány elnöke, és Rieder Gábor, a tárlat kurátora a Vasarely x Fajó: A bolygó meghódítása című kiállításon, amely az op-art kiemelkedő alakjainak munkásságát mutatja be. Negyed hattól Noh Sanghee dél-koreai rezidens multimédia-művész műtermébe lehet bepillantani.

A rendezvény ingyenes, de az alkotóműhely programjára a kovacs.reka@arthab.hu címen regisztrálni kell. További információk az esemény Facebook-oldalán találhatók.

Forrás: MTI, kép: Unsplash

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több kiállítás

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük