A hét leghidegebb reggelével érkezett a csillagászati tavasz

leghidegebb reggel

A leghidegebb reggel


A hét leghidegebb reggelére ébredhettünk a csillagászati tavasz kezdetekor – írja a Hungaromet a Facebook-oldalán. Mint a posztban olvasható, a derült ég és a gyenge, mérsékelt légmozgás megtette a hatását, ha nem is országosan, de nagy területen fagypont alá süllyedt a hőmérséklet hajnalban. A leghidegebb ezúttal a Homokhátságokon fordult elő, a legalacsonyabb hőmérsékletet, mínusz hat és fél fokot Kakucson mérték, Zabar így “csak” a dobogó negyedik fokára került.


Az északkeleti országrészre északkelet felől középszintű felhőzet húzódott, emiatt ott kevéssel fagypont felett alakult a hőmérséklet a leghidegebb órákban is. Benedek viszont kegyes lesz hozzánk és csütörtökre virradóan már jócskán csökken a fagyveszély.

Forrás: Hungaromet/Facebook, kép: Unsplash

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több időjárás

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük