Jövőre ingyen utazhatunk a vadludak városában

ingyen utazhat

Jövőre mindenki ingyen utazhat a vadludak városában


Tatán január elsejétől mindenkinek ingyenes lesz a tömegközlekedés, tavasszal pedig felmérik, hogyan változott az utazók száma. Jelenleg az önkormányzat évente százhúsz millió forintot fizet azért, hogy a helyi buszközlekedés működhessen, és ennyit tesz hozzá az állam is. A jegyek eladásából harmincmillió forint bevétel származik.

Jövőre azonban az árak emelése helyett az önkormányzat vállalja át a jegyek költségét, és így bárki ingyen utazhat majd a járatokon.

Az önkormányzat eddig is támogatta a diákok utazását, akik már húsz éve térítés nélkül vehetik igénybe a buszközlekedést.

Forrás: MTI, kép: Unsplash

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több utazás

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

még több hír

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Elásott kincset találtak a Tisza-tónál

Földbe rejtett, 70 ezüstérméből álló bécsi fillér és egy ezüst áldozókészlet is előkerült a Régészeti Intézet Tisza-tó, Tomajmonostora melletti kutatási projektjében…Tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük