Így lett búzamező itthon | Kószálás a Nagyvadföldön | vlog

Így lett búzamező itthon | Kószálás a Nagyvadföldön | vlog

MEGÉRTÉSETEKET kérem, amiért sok poszt nem egészen friss fejleményekről szól, de mint tudjátok, március végén infarktust kaptam, és kicsit kinyiffantam, és mióta visszahoztak a földi létbe néha még mindig az életben maradásomért küzdök, így nem mindig tudok rögtön mindenre reagálni, és nem tudok minden fontos eseményt megírni. Azt sem akarom azonban, hogy elvesszen ez az időszak, ezért sok eseményt, érdekességet utólag írok meg nektek. Remélem, megértitek és elnézitek ezt nekem egy darabig. Köszönettel: Cen’

Tudjátok: szeretem számon tartani, mi minden történik, ami még sosem. Az idei év bővelkedik újdonságban. Infarktusom se volt még. 😊 Az idén haltam meg először 🙂 Feltámadni is először támadtam fel. Azért ez nem piskóta!

Egyébként is úgy néz ki, hogy bár az év első felében a lehetőségeim radikálisan korlátosak voltak, mégis számos dologban rekordokat hozhat ez az év. Így például sosem volt még a birtokon búzatermés. Egy-egy kalász néha akadt a vad-etetőhelyeken, de összefüggő, látványos állomány sosem alakult ki, pedig a természetes úton megtermő szemes takarmány fontos lenne, főként a kisemlős-populáció növelésének érdekében, de a madárvilág is hálás érte.

2023. június 15-én, kissé gyengélkedve bár, de felvettem nektek egy videót erről. Nemcsak a búzáról és szarvasokról esik szó, mutatok virágokat is!

Fogadjátok szeretettel, üdv, Cen’


Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kérj tőlünk hírlevelet!

  Név*

  Email cím*


  Támogasd a Cenwebet extrákért, és hogy sokáig tartson ez a közös kaland!

  Fontos a marketing, de szeretnénk azt hinni, hogy az utóbbi 15 év a legjobb érv.

  még több “Kert & vadon”

  Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

  még több blog

  Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

  3 hozzászólás

  1. De szép:-) No persze mi jut eszembe nekem, egy dal a 68-s táncdal fesztiválról, S. Nagy István szerzeménye és Kovács József érzelgős szép előadásában a “Búzamezők”— körös körül, ahol én jáááárok:-)))
   Végül is beérett? Vagy lelegelték a szarvasok?

   1. Author

    Nem érett be, lelegelték. Ahhoz, hogy maradjon magvahulló érett kalász is, jóval nagyobb mennyiségre volna szükség vagy elkerített területre – utóbbira több okból is előbb-utóbb szükség lesz. 🙂

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük