FIGYELEM! Vihar előtt káosz a weboldalon!

FIGYELEM! Vihar előtt káosz a weboldalon!


Kedves Mindenki! Ne lepődjetek meg, ha ma kialakul néha egy kis káosz az oldalon. Ma még – az átállás előtt – nagyobb léptékű átszabásokat és frissítéseket csinálok, ezért néha akár értelmezhetetlen modulok is megjelenhetnek. Próbálunk jó kedvvel, lazán készülni, és elkészülni, amivel csak lehet.

Többek között átalakítjuk a támogatási lehetőségeket is. A Patreonnál is lesznek apróbb változások, de nektek nincs semmit tennivalótok. Újra gombolunk mindent, és megtaláljuk a módját annak is, hogy ez a másfél hónapos közös kis, szűk körű kaland tovább haladhasson, még ha nem is ilyen intenzitással. Magyarán, miután az weboldalt és annak működését alapvetően felépítettük, a Patreon-oldalon a korábbiakkal ellentétben, megoldjuk, hogy rendszeresen kapjatok exkluzív tartalmakat, és ott valamiként továbbra is „négyszemközt” lehessünk.

Lehetőség lesz egyszeri támogatásra is – de nem a Patreonon –, ezt is láthatjátok már az oldalon, de ezekkel a lehetőségekkel egyelőre ne éljetek.

Nagyon köszönök mindent, ezúttal leginkább a türelmeteket, és drukkoljatak nekem-nekünk. Én még – amilyen állat vagyok – még mindig hiszek a drukk erejében.

A legjobbakat, üdv: Cen’  

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több blog

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

6 hozzászólás

 1. Nagyon drukkolok nektek – és ezáltal magunknak. Mert ha minden összejön, akkor azzal mi hatalmasat nyerünk.
  Én már nem lepődöm meg semmin, de ti se lepődjetek meg, mert a helyzet – vagyis a kis káosz – egy ideig biztosan csak fokozódni fog. (Tapasztalat! 🙂) De amikor az ember már úgy látja, hogy nem fog sikerülni, akkor egyszer csak összeállnak a dolgok.
  Itt is így lesz, biztos vagyok benne!!

 2. Általában a káoszból születik meg a rend, vagy nem? 😀 😀 Az univerzumban biztos. 🙂
  Volt már pár drukkos időszak az életemben, és azoknak mindig jó vége lett. Legyen így most is! 🙂

 3. Hajrá Cen’, köszönjük Sárgahaj!

  1. Author

   Lehet, hogy ma már átállunk, de holnap reggelnél hamarabb nem teszem közzé. A köszönetet majd továbbítom, de még az is lehet, hogy olvassa az üzenetet, bár ennek kevés az esélye.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük