Ezzel az appal olcsóbbak a budapesti programok

Széchenyi gyógyfürdő

Ezzel az appal olcsóbbak a budapesti programok


Applikációt indított a Fővárosi Önkormányzat, amellyel elsősorban a városvezetés tulajdonában lévő kulturális, sport- és turisztikai intézményekbe léphetünk be kedvezménnyel.

A regisztrálók húsz százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a Budapesti Történeti Múzeumba, a Budapesti Art Mozik vetítéseire és a Trafó előadásaira, de a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba is jutányos áron kapnak bérletet.

Fokozatosan egyre több fővárosi cég csatlakozik a kezdeményezéshez, júniustól 5-től néhány fővárosi gyógyfürdő és strand, majd a Fővárosi Állat- és Növénykert is felkerül a listára.

A Budapest 150. évfordulóját ünneplő programsorozat részeként debütáló ÉnBudapestem applikáció idén ingyenesen tölthető le Androidra és IPhone-ra. Bővebb információ az alkalmazás weboldalán található.

Forrás: Budapest Brand, kép: Unsplash

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kérj tőlünk hírlevelet!

  Név*

  Email cím*


  Támogasd a Cenwebet extrákért, és hogy sokáig tartson ez a közös kaland!

  Abban hiszek – és azt szeretném –, ha ezen a kérésen hamar túljutnál, és az oldal maga győzne meg arról, hogy érdemes ez a projekt a támogatásodra. Fontos a marketing, nem kétlem, de szeretném azt hinni, hogy az utóbbi 15 év a legjobb érv.

  még több utazás

  Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

  még több hír

  Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

  Elásott kincset találtak a Tisza-tónál

  Földbe rejtett, 70 ezüstérméből álló bécsi fillér és egy ezüst áldozókészlet is előkerült a Régészeti Intézet Tisza-tó, Tomajmonostora melletti kutatási projektjében…Tovább

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük