Életkedv alapozás nélkül | Robert Plant és Alison Kraus

Robert plant és Alison Kraus

Életkedv alapozás nélkül | Robert Plant és Alison Kraus


Fotó: Centauri

Megszámoltam: mindössze hat pendítés „vezeti be” a pörgést ebben az opuszban. Ha valamikorra jó ez, akkor reggelre. Főként egy olyan héten, amikor bent is kell lenni, kint is kell lenni. Szeretem azt a felhőtlen és felelőtlen jókedvet, ami a rockyból és gyakran a countryból is árad. És persze ez is táncos műfaj.

Különös ínyencség Robert Plantet, a Led Zeppelin énekesét látni ebben a műfajban. Volt szerencsém Zeppelin-koncerthez is a budapesti BS-ben. Nagy este volt az is, de azért is emlékezetes, mert pár nappal később égett le a BS, vagyis a Zeppelin-koncert résztvevői voltak az utolsók, akik még tombolhattak benne.

Robert Plant rendkívül jól öregedett, és mintha erősítené azt a közvélekedést, hogy a férfiakat sokszor épp az idő szépíti meg. Robert Plantet biztosan. Gyönyörködve nézem azt is, milyen szépen illik össze Alison Krausszal. Nemcsak a habitusuk és a hangjuk illik össze, de még a hajuk is.

Azt meg csak remélhetem, hogy ez a tinglitangli is passzol majd a reggeletekhez. Minden jókat!

Borítókép: Robert Plant & Alison Kraus | screenshot


Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több zene

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

9 hozzászólás

 1. Máris felpezsdült a borús reggel ettől a zenétől – köszi! 🙂 -, de hol van az esti tangó, amit Mara hozott? Én nem találom. 🙁

  1. Author

   Ó, bocs, volt egy kis gebasz a szöveggel, de javítottam. 🙂 Tegnap nem volt tangó 🙁 bocs.

   1. Köszi! Kár, hogy nem volt tangó! 🙁

 2. Remélem, a te napodhoz is passzol Cen’, bár néha szívesen mondanám: lassíts!
  Szèp napot mindenkinek! 💚

   1. Köszi.
    Nagyon várom az ebihal mentős filmet, fogalmam sincs, hogy csináltátok. Jól hiszem, hogy a fotó, ahol állsz, a kiszáradt tavacska, tóka, amit még vízzel borítva láttunk régebben?

    1. Author

     Igen, jól hiszed! Film még nem lesz, csak rövid videó. Ha minden jól megy, 1-2 napon belül hozom a posztot.

     1. Köszi, Cen’. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük