3377 százalékot nőtt a Cenweb. Maradjatok velünk!

3377 százalékot nőtt a Cenweb. Maradjatok velünk!


Blog | Cenweb


“…Harmincnégyszer annyi olvasónk van, mint korábban.Azért ez nem kevés. Növekedésnek meg épp pokoli jó…..”

Utoljára az új Cenweb egy éves születésnapján számoltunk be ITT arról részletesen, hogyan is áll az új weboldal, a mi kis magazinunk. Nem sok idő telt el március 10. óta, mégis mennyi minden történt a birtokon! Aki rendszeresen követi a „Kert és vadon” blogot, az tudja, hogy épp az utóbbi hetekben nagyot fordult velünk a világ.


Akik szemfülesek és figyelik a Facebook-oldalt is, azt is észlelhették, hogy ott is növekszik a követőink száma. A weboldal olvasottságát csak mi láthatjuk, de a Facebookot bárki. Ott a napokban elhagytuk a 15.000 követőt, de ami ennél jóval fontosabb: rendkívül aktívak az olvasóink.

Más kérdés,

hogy a magas olvasottság miatt sajnos időnként eltalálnak hozzánk is trollok, meg olyanok is, akik egyszerűen csak tuskók, de ez legyen a legnagyobb gondunk. Nem mindig van időnk arra, hogy átnézzünk minden hozzászólást, így néha nagy ökörségek vagy az oldalunkhoz nem illő megjegyzések is hosszú ideig ott maradhatnak, ezért innen is elnézést kérünk, főként azoktól, akik törzsolvasóink, és korábban megszokták, hogy a mi oldalainkon nincs gyökérkedés.

Ha valami súlyos dolgot láttok a Facebook-oldalunkon, nyugodtan írjatok mailt. Ezt előre is megköszönjük.

Az viszont jó, hogy az oldalaink reklámozása nélkül is sikerül egyre több olvasót elérnünk. Ez több szempontból is fontos. Az egyik nyilván az – és nem az utolsó –, hogy az egyre több olvasó lehet a záloga annak, hogy mondjuk egy vagy két év múlva is még olvasható legyen ez az oldal, működjön a magazin, fejlődjön a természetvédelmi területünk, és mehessünk a megkezdett úton együtt tovább.

Az oldalon egyelőre a szülinap óta nem végeztünk radikális fejlesztést, bár azt láthatjátok, hogy valamit mindig fabrikálunk. Újabban, pár napja esetleg találkozhattok reklámokkal is. Erről jó előre szóltunk. Középtávon reklámok nélkül aligha maradhatunk meg.

Még mindig ott tartunk, hogy javarészt az oldal szeretete és a reményeink működtetik az oldalt, és néhány támogató, akiknek hálával tartozunk, és nemcsak mi, hanem a birtok virágai és állatai is.

De azért van olyasmi is, amit eddig mi sem láthattunk. Az analitikánkban például nem láthattunk milliós tételeket. Valahol egy régebbi posztnál még a régi oldalon valahol büszkén hivatkoztam arra, hogy hetente több ezer ember is olvassa a cikkeket. Nos, ma már ez a nagyon távoli múltnak tűnik. Egészen más léptékben számolhatunk, és ez meglátszik az analitikán is. Jó ideig bármilyen időszak adatait is kértük volna le, milliós nagyságrenddel nem találkoztunk volna.

Most már igen, amint látjátok.


Screenshot

Ezen a screenshoton persze nem látszik, hogy ezek a számok mekkora időszakot ölelnek fel, és aki egy kicsit is konyít a statisztikákhoz, az akár azt is gondolhatja, hogy még milliós nagyságrendű „eseményszám” sem jelent feltétlenül valami különöst. És a több százezer olvasó sem. Igen, de hadd hívjuk fel a figyelmeteket az abszolút számok mellett a növekedést mutató számokra is.

Ezek sok szempontból sokkal többet mondanak, bármely más számnál.

A felhasználóink száma például 3 377%-al növekedett, magyarán: csaknem

harmincnégyszer annyi olvasónk van, mint korábban.

Azért ez nem kevés. Növekedésnek meg épp pokoli jó. Reméljük, marad is ez a trend. Azt reméljük, hogy ez még bőven fokozható is, és mi mindent megteszünk ezért is. Jó volna az év végén azt mondani: már nem is harmincnégyszer annyi olvasónk van, mint korábban, hanem százszor annyi!

Reméljük, hogy ismét tudtok örülni velünk a közös sikereknek! Az új olvasókat pedig arra kérjük, támogassanak minket megosztásokkal, kedveljék és kövessék az oldalainkat, a Facebookot, az Instagramot és a Youtube-csatornánkat is. Ha pedig egy mód van rá, legyenek klubtagok ITT!

A legjobbakat mindenkinek továbbra is!    


Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több cenweb

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

3 hozzászólás

 1. Ez szuper! 🙂 Gratulálok!!

  Emlékszem, mennyire örültünk, amikor a fb oldalad követőinek a száma átlépte az 5000-et. Akkor azt mondtam, hogy megyünk együtt tovább.
  Most is ugyanazt mondom! 🙂

 2. De jó ezt olvasni!
  Tudom, hogy hatalmas munka van mögötte, de minden percért megérte!
  Ritka az ilyen színvonalas, sokoldalú felület, mint a Cenweb.
  Köszönjük a munkátokat! 🦉🐦‍⬛🐦🦜🐸🐰💚

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük