Boldog fordulat? | Vlog, videó, podcast

Boldog fordulat? | Vlog, videó, podcast


Pár napja a patreonosoknak videóban számoltam be arról, hogy súlyos slamasztikába kerültem az infarktusra kapott gyógyszerek miatt. Durván 5 héten át gyakorlatilag nem tudtam aludni, és ez majdnem betette a kaput. Talán ez volt életem legszarabb 5 hete. Hajszál választott el attól, hogy bedobjam a törölközőt, s hosszú idő után ma (2023.07.21.) köszöntött rám az első teljes mértékben értékelhető, normális nap. Nem innék mérget rá, hogy ez így marad, de ebbéli örömömben viszonylag hosszú, 18 perces videóban számolok be minderről részletesen és a birtokon sétálva.

A videó ITT tekinthető meg!

Könnyen lehet, hogy ez lesz a legnehezebb és legfontosabb túrám ebben az életben – melynek tétje valóban shakespeare-i: „lenni vagy nem lenni”.

Fotó: 2023.07.21., itthon, az Angolkertben  


Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kérj tőlünk hírlevelet!

  Név*

  Email cím*


  Támogasd a Cenwebet extrákért, és hogy sokáig tartson ez a közös kaland!

  Fontos a marketing, de szeretnénk azt hinni, hogy az utóbbi 15 év a legjobb érv.

  még több blog

  Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

  Érzem a bőrömön a regényírás illatát

  Napbarnítottan kifeküdni délelőtt a teraszra vagy a fűbe az éjjel keletkezett kézirattal, rágyújtani egy multira a hideg narancslével a kezemben, hagyni és élvezni,…Tovább

  még több videó

  Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

  Mi van a halál után? | Videó

  Azóta egyre sűrűbben élem át ezt az élményt, a felszabadulás, a megszabadulás adományát, néha percekre, néha órákra, de van már olyan is, hogy egy egész…Tovább

  2 hozzászólás

  1. Al Pacino 2002-s filmje ugrott be az “Álmatlanság”
   Amúgy a depresszió kezelésére alvásmegvonást alkalmaztak régen – úgy tűnik Nálad ez nem működik. Borzasztó lehet nem aludni. Szurkolok egy kiadós mély alvásért, a hétvégére, a legjobbakat és nagyon szép az inged- az inkák földjéről való?

   1. …vagy netán Afrikából? 🤔 (mármint az ing 🙂) Láttam hasonlóakat a 70-es években a nálunk tanuló afrikai egyetemistákon.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük