Állati jól indul majd 2025, Palladio Orchestra januárban!

zene koncert pixa 1

Állati jól indul majd 2025, Palladio Orchestra januárban az Erkel Színház színpadán!

A zenei világ klasszikusaival és korszakos filmzenékkel, megújult formában lép színpadra a Palladio Orchestra 2025. január 31-én az Erkel Színházban.

A Palladio Orchestra visszatérő koncertjén hét gitárművész lép színpadra, akik legalább száz húron játszanak majd, és szinte minden hangot gitáron szólaltatnak meg. A műsor a zeneirodalom legjavát öleli fel, a klasszikus zene kedvelői ugyanúgy élvezhetik, mint a modern filmzene rajongói.

A repertoár igen széles Beethoven műveitől a Csillagok háborúja főtémájáig, Vivaldi legszebb dallamaitól a James Bond-filmek ikonikus zenéjéig, de a koncerten újragondolva előadják Sting és Michael Jackson slágereit is. Az együttes szeptember végén jelentette meg legújabb klipjét, amelyben a Mission Impossible-, a Csillagok háborúja-, a James Bond– és a Karib tenger kalózai-filmek zenéjét dolgozták fel.

A produkció 2016-ban 11 ezer néző előtt lépett fel a Papp László Sportarénában. Száz gitárossal adták elő többek között Beethoven, Pharrell Williams és a Queen műveit.

Forrás: MTI | Borítókép: Pixabay

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


zene

Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   


még több koncert

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük