1000 zenésszel robban be a Born to Be Wild!

1000 zenésszel robban be a Born to Be Wild!



Szerintem ilyet még nem láttatok, és ez egyébként is rendesen berúgja a reggelt, legyen szó bármilyen napról, legyen hétfő, kedd vagy szerda, egyik sem vagy mindegyik (ezen szabad gondolkodni, milyen nap is az, ami kedd és szerda és csütörtök is). Nincs ember az univerzumban, aki lógó orral vágna neki a napnak, ha a Born to Be Wild csendül fel elsőként. Csendül? – ugyan már, inkább dörren, főként, ha 1000 zenész játssza el egy baszom nagy stadion közepén. Egyébként is hiányzik nekem (is) néha, hogy már nem hozunk a Cenweben – vagy csak állati ritkán – zenét.

Jó reggelt földlakók! Úgy tervezem, hogy ma a Facebookon és a Youtube-on is lesz élő közvetítés 🙂 Legyen szép napotok addig is!


Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több zene

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

még több blog

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Hiszek egy Földben | Föld napja 2024

Emberiség voltaképp nincs is. Vagy csak azt a csatateret jelöli, ahol egy faj különböző csoportjai egymás ütik, míg szisztematikusan irtják a többi fajt is…Tovább

3 hozzászólás

  1. Hú, ez hatalmas!!
    Azt hiszem, a Szelíd motorosok (Easy Rider) c. filmben hallottam először ezt a számot. Nem most volt! 🙂

  2. Korábban láttam már hasonló létszámmal videót a YouTube-on, dobosokkal is meg gitàrosokkal is egy stadionban vették fel, meg valamelyik FB oldalon is sokàig pörgött.

  3. Hogy a klasszikust idézzem: berobbant, mint meggyvágó a madárbalkonra. 🙂🙂🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük