Továbbra is úgy néz ki, hogy hétvégén átállunk | 620 poszt, 1184 fotó

Tegnap említettem, hogy ismét rákérdeztem Sárgahajnál, lehetséges lesz-e a hétvégi átállás, ti pedig legnagyobb meglepetésemre emlékeztetek Sárgahajra, holott talán már évek óta nem esett szó róla. És persze drukkoltatok. Nem akarlak titeket kétségek között hagyni, ezért írom: tegnap válasz is érkezett, és egyelőre úgy tűnik, hétvégén tényleg megejtjük az átállást. Ez nem eskü, persze, de vérmes remény, és tervnél már jóval több.

Továbbra is akadnak dolgok, amivel elégedetlen vagyok. Néha arra ébredek álmomból, hogy azt gondolom: kellene a kapcsolódóknak egy rendes szövegdoboz, olyan, ami illeszkedik a honlap stílusához, máskor megpillantom álmomban egy mobiltelefon kijelzőjén az oldalt, és az indokolatlanul nagy közöket a tartalomdobozok között, megint máskor eszembe villan, hogy kellene egy a Facebook-oldalt ajánló felugró ablak, aztán, amikor már visszaaludnék, beugrik, hogy mielőtt 5G-ben hoznék egy RSPB vidit, fel kellene rakni a hósármányos cikket. Így megy ez.

Mindezek ellenére elszánt vagyok a hétvégi átállás ügyében, és amennyire látom, ti is azok vagytok, és Mara is elszánt. Szóval most már vágjuk a centit.

Ez a szerda is a végére ér estére, aztán csütörtök, majd péntek, és annyi, a tettek mezeje jön. Csak hogy tudjátok – mert ezt nem láthatjátok –, eddig csak az új oldalra pontosan 620 bejegyzést és oldalt raktunk fel (98 oldalt, és 522 posztot) 1184 fotóval, és ebben nincsenek benne a videóbeágyazások. Szóval azt nem mondhatjuk, hogy üres kézzel indulnánk.

Indulásra akár meglehet a 700 oldal+poszt is, nem mintha erre gyúrnánk, de azért a számok is beszédesek. S hogy mindez mire elég, elválik majd.

És hoztam ma egy zsír új elbeszélést, amit egyelőre csak nektek szánok, és ha élesedünk, törlöm majd az oldalról. Olvassátok el, amíg lehet.


Centauri : Jelentés a Földről | novella

Hosszú ideig lelkifurdalás nélkül jelentettem rólatok. Lelkem talán ma sincs, de hajdani józanságom már nem a régi. Meginogtam. Emberekkel csak akkor léptem kapcsolatba, ha elkerülhetetlen volt; például, ha az inkognitó megkívánta, ha az indokolatlan távolságtartás tett volna gyanússá. Nem hagyhattam, hogy megsejtsék: valójában csak egy avatár vagyok vagy még az sem, csak egy biomechanikus báb, még inkább program


még több blog

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

még több Centauri

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük