Reformkonyha | Halpástétom hétköznapokra |videó!

Reformkonyha | Halpástétom hétköznapokra


Múlt héten kicsúszott egy dühödt blog ITT, ami eredetileg, voltaképp egy recept lett volna az infarktus utáni idők reform konyhájához, csak épp nagy dühödtségemben és vadságomban a receptúrát nem adtam meg. Kéréseteknek engedve pótlom ezt a hiányosságot és rövid vidiben mondom el, hogyan készül ez a pástétom. Rémesen egyszerű és körülbelül 5 perc összerakni, rutinosabbnak annyi se.

Fogadjátok szeretettel, üdv: Cen’


Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több konyha

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Allergia elleni húst fejlesztettek

A cég elmondása szerint a készítmények csökkentik a parlagfű-allergiától szenvedők tüneteit. A kecskéket parlagfűvel illetve parlagfűmentes takarmánnyal…Tovább

Ezeket a tésztákat szeretjük a legjobban

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) felmérte a száraztészták iránti keresletet, a körképből pedig megtudhatjuk, milyen típusú tésztákat szeretnek a leginkább a magyarok…Tovább

még több blog

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Bárcsak lenne már rácsos rétiaraszoló!

Lassan sóvárogva gondolok vissza az utolsó éjszakai lepkékre. Már örülnék egy rácsos rétiaraszolónak is – ami a leggyakoribb lepkefajom, ugyanakkor megdöbbentően….Tovább

6 hozzászólás

  1. Köszi! 🙂
    Az eredményt pedig elképzelem. 🙂 Biztosan finom is. Akár rozskenyérrel – én is szeretem! -, akár pirítóssal.

  2. Ez a halkonzerv olyan, hogy simán hagyma nélkül is belapátolnám, de így hagymával meg napi 3 -szor is. 😀

  3. A hagymával felturbózott halkonzervet még sohasem próbáltam. Tenni fogok egy próbát, bár jómagam a tonhalon kívül egyéb olajban tartott halfélét nem eszem. Jól hangzik a recept- az íze is biztosan finom:-) Tombol az omega3- jó kis vörösbor is kell hozzá, erősítik egymás hatását:-)a jó kis őrségi tökmagolajról nem is beszélve, a hal helyett.
    Jó étvágyat:-)

  4. Egy 1:46 mp idő alatt elmondott recept csak jó lehet! 🙂
    Kaporral próbáltad már?

    1. Ibolya, nekem annyi kapor van a kertemben, hogy kaszálni lehet, ilyenkor mindent kaporral eszek, a friss halat is készítem úgy, a skandinávok ötlete alapján. Viszont a halkonzervet még sosem próbáltam, de most eljött az ideje. 🙂

      1. Nem tudtam, Edit, hogy a kapor csak a skandinávok ötlete-e, mi mindenesetre onnan vettük, Dániában a füstölt lazacot pirítóson kaporral és citrommal ettük. Isteni!
        Sajnos, azóta sem ettem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük