Reformkonyha | Halpástétom hétköznapokra
Múlt héten kicsúszott egy dühödt blog ITT, ami eredetileg, voltaképp egy recept lett volna az infarktus utáni idők reform konyhájához, csak épp nagy dühödtségemben és vadságomban a receptúrát nem adtam meg. Kéréseteknek engedve pótlom ezt a hiányosságot és rövid vidiben mondom el, hogyan készül ez a pástétom. Rémesen egyszerű és körülbelül 5 perc összerakni, rutinosabbnak annyi se.
Fogadjátok szeretettel, üdv: Cen’
Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!
Kedves olvasó,
ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).
Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.
Köszi! 🙂
Az eredményt pedig elképzelem. 🙂 Biztosan finom is. Akár rozskenyérrel – én is szeretem! -, akár pirítóssal.
Ez a halkonzerv olyan, hogy simán hagyma nélkül is belapátolnám, de így hagymával meg napi 3 -szor is. 😀
A hagymával felturbózott halkonzervet még sohasem próbáltam. Tenni fogok egy próbát, bár jómagam a tonhalon kívül egyéb olajban tartott halfélét nem eszem. Jól hangzik a recept- az íze is biztosan finom:-) Tombol az omega3- jó kis vörösbor is kell hozzá, erősítik egymás hatását:-)a jó kis őrségi tökmagolajról nem is beszélve, a hal helyett.
Jó étvágyat:-)
Egy 1:46 mp idő alatt elmondott recept csak jó lehet! 🙂
Kaporral próbáltad már?
Ibolya, nekem annyi kapor van a kertemben, hogy kaszálni lehet, ilyenkor mindent kaporral eszek, a friss halat is készítem úgy, a skandinávok ötlete alapján. Viszont a halkonzervet még sosem próbáltam, de most eljött az ideje. 🙂
Nem tudtam, Edit, hogy a kapor csak a skandinávok ötlete-e, mi mindenesetre onnan vettük, Dániában a füstölt lazacot pirítóson kaporral és citrommal ettük. Isteni!
Sajnos, azóta sem ettem.