Özönvíz és „szívészeti” beavatkozások | Vlog, vidi, podcast

Özönvíz és „szívészeti” beavatkozások | Vlog, vidi, podcast


Újabb vlogot készítettem még a hétvégén a rezervátum, az irodalom és a weboldal támogatóinak. Ez rövidebb, mint a május végén készült több mint egy órás videó („Mi kell ahhoz, hogy főbe lőjem magam?”), de remélem, így is örömötöket szolgálja majd. Ez is egy hajnali séta a birtokon és egy kis ücsörgés a lesen. A séta során belefutunk az őzeimbe, az ücsörgés során pedig elmondom, hogyan alakítják az életemet az özönvízszerű esőzések, meg az a tény, hogy pár hét múlva ismét be kell feküdnöm kórházba némi szívészeti (szív „szépészeti”) beavatkozásra. Fogadjátok szeretettel ITT      


Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több blog

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

még több videó

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

3 hozzászólás

 1. már veszem is magamhoz a Jégvágót
  ahogy hazaérek.
  ahol nyílik
  mit üzen(sz)
  Reggel olvasom, nagyon
  megsimogatom a borítót
  ne halj meg

  1. Kedves Viki, miért írod ezt? Mindnyájan szurkolunk Cennek, hiszem, hogy jól van és írni fog ide fantasztikus novellákat , meg a birtokról, meg a madarakról, meg mindenről. A legjobbakat Neki és Mindenkinek, aki olvassa, szereti, követi Őt a nehéz időkben is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük