Fenntarthatósági díjat kapott a népszerű boltlánc

fenntarthatósági jelentések

Díjat kaptak a legjobb fenntarthatósági jelentések


A Deloitte Magyarország üzleti tanácsadó vállalat minden évben meghirdeti a Zöld Béka Díjat, amelynek célja, hogy elismerjék azokat a vállalatokat, amelyeknél a fenntarthatóság elemi része az üzleti stratégiának, a szervezeti kultúrának és a társaság gyakorlati működésének.

Az értékelés a fenntarthatósági jelentések készítése terén tanúsított kiemelkedő teljesítményt és innovációt díjazza.

A pályázatra Magyarországon működő vállalatok fenntarthatósági jelentései vagy az adott globális vállalat magyar szervezete által készített jelentés nevezhető be, a globális anyavállalat jelentéseit nem fogadják el. Szintén nem fogadnak el olyan jelentéseket, amelyek egyetlen fenntarthatósággal kapcsolatos területre korlátozódnak, mint a környezetvédelmi jelentések, alapítványi jelentések.

A legjobb fenntarthatósági jelentésért járó 2023-as Zöld Béka Díjat a Lidl Magyarország nyerte, míg a legjobb első jelentésnek járó különdíjat a Graphisoft Parknak ítélték oda – tette közzé honlapján a díjat meghirdető Deloitte Magyarország.

A zsűri figyelembe veszi egyebek mellett azt, hogy a jelentés tartalmaz-e ESG (környezeti, társadalmi és vállalatirányítási) célokat is, a leglényegesebb témákat mutatják-e be, illetve érthető és megbízható adatokra épül-e a dokumentum. A díjnyertes jelentéseket a Deloitte oldalán lehet elolvasni.

Forrás: MTI, képek: Pixabay

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több fenntarthatóság

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Merre tart a mezőgazdaság?

Kihirdették a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat eredményeit A mostani európai gazdatüntetések is rávilágítanak arra, hogy a mezőgazdaság terén nagy átalakításokra van szükség, ha azt akarjuk, hogy…

még több gasztro

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük