Itt csodás részletességgel figyelhető az időjárás!

időjárás

Itt csodás részletességgel figyelhető az időjárás!


Végre találtunk egy olyan platformot, ami esztétikusan, könnyen, praktikusan mutatja meg számunkra a mindenkori időjárást, és harmonikusan illeszthető a Cenwebbe is. A Windy időjárás-képét most minden cikk mellett ott láthatjátok pár napja a jobb oldalsávban. Látjátok, hogy mindig az aktuális hőmérsékletet és széljárást mutatja, de ha akarjátok bele is nyúlhattok a képbe, ránagyíthattok, barangolhattok, sőt nemcsak a széljárást nézhetitek meg, hanem például a tengereken a hullámjárást is. Ha az aló idővonalat megnézitek figyelmesen, rájöttök, hogy nemcsak az aktuális állapotokat láthatjuk, hanem pár nappal előre is láthatunk, vagyis prognózisra is alkalmas. Hajósok szerint 2-3 nappal előre egészen megbízható.

Írjátok meg, tetszik-e egy ilyen felület az oldalunkban!


Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kérj tőlünk hírlevelet!

  Név*

  Email cím*


  Támogasd a Cenwebet extrákért, és hogy sokáig tartson ez a közös kaland!

  Támogass egy 15 éve ingyenes nonprofit portált és egy természetvédelmi rezervátumot!

  még több időjárás

  Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

  még több cenweb

  Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

  5 hozzászólás

  1. Próbálgattam – nekem tetszik. 🙂 Látványos és sok infót tartalmaz. (Kiválthatja a szöveges előrejelző cikkeket itt az oldalon.)
   Az időjárás miatt biztosan nem fogok a honlapra jönni, de ha már itt járok, akkor használni fogom.

  2. Nagyon klassz:-)) Már csak azt nem tudom, hogyan kell kiolvasni mire számítsak ma, amikor a tesóm szedresét készülök learatni:-))Sopron, eső vagy nem eső? , mert szél ott mindig van.:-)))

   1. Addig nagyítod a térképet (a “+” jelre kattintgatva a jobb fölső sarokban, vagy két ujjal széthúzva a térképet), amíg meg nem jelenik rajta a Sopron városnév. Akkor rákattintasz a névre, és alul kiír minden infót a városra vonatkozóan. Az idővonalon pedig lehet jönni, menni, pl. ha esetleg a holnapi nap is érdekel. 🙂

    1. Author

     Köszönöm, hogy segítettél! 🙂

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük