Földrengés volt a közelben

földrengés Szarajevó

Földrengés volt Szarajevó környékén


Az előzetes jelentések szerint 4,2-es erősségű földrengés rázta meg Bosznia-Hercegovina fővárosa, Szarajevó környékét hétfő délelőtt – közölte a Klix.ba boszniai hírportál az Európai Mediterrán Szeizmológiai Központ (EMSC) adataira hivatkozva.

A földrengés epicentruma tizenhat kilométerre északra volt Szarajevótól, a rengés fészke pedig hat kilométeres mélységben helyezkedett el.

A földmozgást a fővárosban és a környező településeken is érzékelték 9 óra 20 perckor. Helyi beszámolók szerint a rengés néhány másodpercig tartott, nagyobb károkról egyelőre nem érkeztek jelentések.

Forrás: MTI, kép: Pixabay

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

földrengések

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

még több környezet

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Tetőzik a Duna Budapestnél

A magyarországi folyókon 826 kilométeren zajlik árvízi védekezés, a Duna ezekben az órákban tetőzik Budapestnél az alsó rakpart szintje körüli vagy azt kissé…Tovább


    

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük