Fedezzük fel Fred Chesneau-val a világ konyháit! Görögország

Fedezzük fel Fred Chesneau-val a világ konyháit! Görög konyha


Ritka az olyan utazós konyhasorozat, amitől aztán valóban megjön a kedv a főzéshez és az utazáshoz egyaránt. Mozgalmas, kedves, érdekes és informatív gasztro túrában lehet részünk ITT.

Fred ezúttal a görög gasztronómia idehaza is sokak által kedvelt ízeit mutatja be, sok – sok fűszerrel, zöldséggel. Nemcsak a nyüzsgő nagyváros, Athén menő éttermében jár, hanem a tengerparti falvak, és Santorini, sőt még egy kolostor konyhájába is beleshetünk. Fred ezúttal is kihasználja a különböző tájak adottságait, így akár éjszakai halászatra is elkíséri vendéglátóit, vagy éppen finom vacsorát dob össze egy helyi fetasajt-készítőnek. A kolostor falai között pedig megismerhetjük, hogy pár zöldség és fűszer segítségével hogyan tudunk változatosan főzni. Mindehhez pedig a lenyűgöző görög táj, no és pár korty ouzo kíséri Fredet az útján.


Illusztrációk: Pixabay

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több konyha

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

még több utazás

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük