1000 követő Youtube-on, rakott palacsinta a’la Cen’
Ezt a rakott palacsintát akár annak örömére is készíthettem volna, hogy megvan az ezer követő a Youtube-csatornán, de valójában hosszú idő után ma először vendégség volt nálam vagy inkább “barátság”, és ez kifejezetten jót tett nekem ezen a kifogástalanul nyári hétvégén.
Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!
Kérj tőlünk hírlevelet!
Támogasd a Cenwebet extrákért, és hogy sokáig tartson ez a közös kaland!
Fontos a marketing, de szeretnénk azt hinni, hogy az utóbbi 15 év a legjobb érv.
Szeretettel gratulálok, bár tízszer ennyi követő is vidáman elférne itt és biztosan jól éreznék magukat!
Köszönöm! 🙂
Megint hiányolom a receptet! Vagy szupertitkos? 🙂
Ami nem látható a képen: mi van a palacsinták között? 🤔
A recept: a palacsinta a szokásos, a rétegek pedig: dió/dejó + hecsedlilekvár + csokiöntet. A végén az egész kap egy csokizuttyot, meg pár szem meggyet. A hecsedlilekvárt külföldről szerzem be, mert így olcsóbb, kb. 1000 forintért veszek egy 500 grammos üveget, ugyanez itthon kb 5000-6000 forint volna. Eredetileg sárgabarack lekvárt használtam, de a hecsedli is bevált, sőt… 🙂
Köszi! 🙂🙂
A csokizuttyot és a meggyet felismertem a képen!
Hecsedlilekvár Szlovéniából? Én is szeretem, bárhonnan is származik. A töltelékek mindegyike finom külön-külön is, együtt biztosan még jobb volt. 😋
Lehet, hogy egyszer összeraksz egy receptkönyvet az a’la Cen’-ekből? 🤔🙂