Új sci-fit forgat Steven Spielberg

Steven Spielberg

Új sci-fit forgat Steven Spielberg


Steven Spielberg a Universal Filmstúdióval forgatja következő filmjét, egy újabb sci-fit, amelynek bemutatását 2026 májusára tűzték ki. A rendező David Koepp-pel dolgozik saját ufós történetének forgatókönyvén. Koepp írta korábban a Jurassic Park és a Világok háborúja című Spielberg-filmek forgatókönyvét is.

A Universal és az Amblin Entertainment podukciójában készülő, egyelőre cím nélküli film producere Kristie Macosko Krieger, aki A Fabelman családon és West Side Story-n is együtt dolgozott Spielberggel.

Hollywood talán legsikeresebb filmese olyan nagy nyári kasszasikereket rendezett, mint A cápa, az E.T. – A földönkívüli, vagy az Indiana Jones-sorozat és a Jurassic Park. Az amerikai filmakadémia pedig két alkotását, a Schindler listáját és a Ryan közlegény megmentését is rendezői Oscarral jutalmazta, és ne feledkezzünk meg a szintén földönkívüliekről szóló, Harmadik típusú találkozásokról sem.

Legutóbbi filmjei, a Fabelman család és a West Side Story is több Oscar-jelölést kaptak, de nem lettek kasszasikerek. A Fabelman család egy félig önéletrajzi történet, amely Spielberg serdülőkorára és kezdeti filmrendezői éveire épül. Sammy Fabelman történetén keresztül meséli el a fiatal filmrendező történetét, aki a filmek erejét kutatja. Újabb ufós filmjével Spielberg visszaszerezheti a nyári kasszasikerek királyának koronáját.

Forrás: MTI, kép: Gage Skidmore/Wikimedia, CC BY-SA 2.0 DEED

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több film

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük