Teljes pompában a miskolci fényvillamos

miskolci adventi villamos

Teljes pompában a miskolci adventi villamos


Idén is kitett magáért a Miskolc Városi Közlekedési Zrt., és kívül-belül megújult Miskolci Adventi Villamost álmodott meg. Ebben az évben tizenkettedik alkalommal gördül ki az ünnepi szerelvény remízből.

A villamos belsejében most a tavalyi búbos kemence helyett Miskolc egyik ikonikus nevezetessége jelenik meg, a Szépség és a szörnyeteg szereplőinek helyét pedig erdei állatok vették át. A „házigazda“ idén Táltos, a rénszarvas, aki barátaival, Sündisznócskával, Uhu bagollyal, mókusokkal és madarakkal készül a karácsonyra.Az indulás napján, azaz ma, december 3-án, vasárnap a hangulatot élőzene teszi teljessé Virányi Zsanett és a Miskolci Egressy Béni-Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek jóvoltából.


miskolci adventi villamos

A belső deokráció mellett a villamost több száz méternyi fénycső, számos fényfüggöny és 3D-s elem díszíti. A Miskolci Adventi Villamoson 2024. január 6-ig lehet majd utazni érvényes jeggyel, bérlettel.

Bővebb információk az MVK Facebook-oldalán találhatók.

Forrás és képek: MVK Zrt./Facebook

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több karácsony

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Csak óvatosan az illatokkal!

Nem szabad túlzásba vinni az illatosítók használatát, mivel az azokból felszabaduló anyagok és égéstermékek felesleges terhet rónak az emberi szervezetre…Tovább

még több ünnep

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Újévi csobbanás Szigligeten

Több országban is hagyomány, hogy január 1-én a legvállalkozókedvűbbek felkapják a fürdőruhát, vesznek egy nagy lélegzetet, és belevetik magukat a legközelebbi tóba vagy folyóba…Tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük