Mindent tönkretesznek a terepmotorosok

Motor

Mindent tönkretesznek a terepmotorosok


Felelőtlen motorosok tettek kárt a Győr-Moson-Sopron vármegye határán található Natura 2000-területen, a Jegespusztai gyep kiemelkedő jelentőségű buckasor-maradványán, amely “Noé bárkájaként őrzi a homokpuszta élővilágát a szántóföldek tengerében.” A területet pannon homoki gyepek borítják, melyen védett fajok példányai élnek. Illetve sokan már csak éltek. Az esetről ITT tudhatunk meg többet.

Kép forrása: Unsplash

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több környezet

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kellenek halak a kerti tóba?

Sokan építenek a kertjükben néhány négyzetméteres mesterséges tavakat, azzal a talán nem is teljesen tudatosuló céllal, hogy így hozzák el otthonaikba a természetes vizek…Tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük